Već se zna ko je Zvezdino sledeće pojačanje?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 24.10.2016.
14:35
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije ozvaničio je saradnju sa Nejtom Voltersom, a sve je izvesnije da će u klub sa Malog Kalemegdana stići i Amerikanac sa "staklenim kolenima".

nba.com
nba.com

Povezane vesti

Košarkaši klub Crvena zvezda mts u ponedeljak je ozvaničio saradnju sa Nejtom Voltersom koji je sa aktuelnim šampionom Srbije potpisao ugovor na jednu sezonu.

Više o Amerikancu koji je pojačao crveno-bele mogli ste da pročitate OVDE!

Pojačanje na poziciji plejmejkera neće biti poslednje pošto Crvena zvezda mts uveliko radi na angažovanju centra i sve su prilike da je posao ušao u finalnu fazu.

Navijačima Crvene zvezde ime je više nego poznato, radi se o bivšem centru Makabija iz Tel Aviva Trevoru Mbakveu (27) koji je minulog leta dogovorio saradnju sa Unikahom a potom bio otpušten od strane španskog kluba zbog toga što nije prošao medicinske testove.

Nije tajna da je Trevor Mbakve odavno na Zvezdinom radaru, bio je još dok je nastupao za Makabi iz Tel Aviva, a interesovanje je "podgrejano" kada je završio saradnju sa Unikahom.

Šampion Srbije bi dovođenjem Trevora Mbakvea zatvorio priču oko unutrašnje linije koja bi sa Lukom Mitrovićem, Milkom Bjelicom, Ognjenom Kuzmićem i Amerikancem imala potencijal za velika dela.

Ostaje samo sumnja oko Mbakveovog zdravstvenog stanja, odnosno oko stanja njegovih kolena pošto je upravo to bio razlog zašto je prerano završio epizodu u Unikahi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ненад Косић
Monday, 24.10.2016
22:36

Već zamišljam alley-oop sa Jovićem ,dobar centar bez sumnje.

avatar
Ckea
Monday, 24.10.2016
20:32

Fali igrac tipa Miler kao prošle sezone, da razbija odbrane protivnika. Ove godine je tim skockan lepo, puno solidnih dobrih igraca ali ništa posebno, bez ovakih navijaca kao što ih ima Zvezda borili bi se za zadnja 3 mesta, ovako mozda i playoff.

avatar
Monday, 24.10.2016
18:53

Ovo bi bio odlican posao!

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Monday, 24.10.2016
17:23

Bilo bi dobro pojacanje

avatar
Markо Đorđević
Monday, 24.10.2016
14:51

I Miler je imao staklena kolena pa je ispao jedno od najboljih pojacanja bilo kog kluba u regionu. Treba imati srece. Dogovor sa Mbakveom postoji, ceka sa da se vidi hoce li neki cut-ovani NBA centar prihvatiti manji ugovor. Ukoliko ne, onda je Mbakve nas.

avatar
Partibrejker
Monday, 24.10.2016
18:27

Koji bre Miler.Je si cuo za Mekeleba,Gista,Lazmea,Lovernja,Veseleog,Bertansa,....A da Ti pratiš basket dve godine.Izvini.

avatar
Markо Đorđević
Tuesday, 25.10.2016
16:27

Pratio sam kad su nam nosili koseve, kad ste namerno drzali prvu petorku na terenu po 30 minuta protiv nasih juniora da bi pobedili sto vecom razlikom. Pratim i sad kad smo sampioni Srbije, Abe i jedan od osam najboljih klubova u evropi. Ti izgleda neces ili ne umes da me razumes. JEDAN od najboljih. Miler to jeste. Sto se stranaca tice, Nelson je ostavio odlican utisak, ali Omara Kuka dugo niko nece skinuti sa pozicije najboljeg Zvezdinog stranca. Igracina.

avatar
Tuesday, 25.10.2016
01:00

CHARLES SMITH, DWITE STEWART, DEMIAN FISHBACK. Jesi cuo za ove momke?

avatar
Markо Đorđević
Monday, 24.10.2016
20:17

Pratim basket 10 godina, to sto vi navijaci partizan igokee ne znate da li navijate za partizan, igokeu, limoz ili nekog cetvrtog je vas problem. Napisao sam jedan od najboljih, to sto ti ne umes da citas je tvoj problem. :)

avatar
Sad il\' nikad!
Monday, 24.10.2016
19:12

Ja licno mislim da ce Mbakve biti top pojacanje. Ne zaboravi Mitrovica i njegove ceste povrede kolena a mladji je od Mbakvea. I za Jovica se pricalo da je pola covek a pola povreda pa evo gura vec 2 sezone bez iste (hvala Bogu)