Vasa Micić se izvinio ''Delijama'', iako uopšte nije kriv!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.12.2015.
11:38
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Novi košarkaš Crvene zvezde Telekom putem klupskog sajta uputio izvinjenje svim pristalicama crveno-belih, zbog dezinformacije koja mu je pokvarila zadovoljstvo posle ostvarenog transfera.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Podsetimo, odmah pošto je postalo poznato da je Zvezda angažovala Vasu Micića, u javnosti se pojavila njegova navodna izjava kako želi već na kraju sezone da se vrati u Bajern i da je u redove šampiona Srbije i ABA lige došao na pozajmicu.

Ubrzo je usledio demanti od strane prvog čoveka Crvene zvezde Telekom Nebojše Čovića, a potom se na ovu temu oglasio i sam Micić, koji je izrazio žaljenje što je do svega ovoga došlo, uz potvrdu da nikakvu izjavu o pozajmici ili povratku u Bajern nije davao.

Zbog toga je odlučio da se putem klupskog sajta izvini navijačima, iako u celoj priči nema njegove krivice.

''Doživeo sam veliku čast i zadovoljstvo da ću konačno igrati za klub za koji navijam odmalena.

Malo mi je žao što je ovaj trenutak, koji je za mene važan, kada sam konačno stigao u Crvenu zvezdu, pokvaren dezinformacijom koja se pojavila na pojedinim inostranim sajtovima.

I pored toga što to nikada nisam rekao, izvinjavam se navijačima i razumem njihove reakcije i nezadovoljstvo, koje su izazvane nečim što je neistina.

Samo želim, da se što pre uklopim, da zaigram na svom nivou, i da svi zajedno napravimo što bolji rezultat u svim takmičenjima, i da doživim još nešto, o čemu maštam još kao dečak, da podižem pehare kao igrač Crvene zvezde Telekom",
poručio je Micić.

Iz kluba dodaju da se Micić danas priključio novim klupskim drugovima.
Doživeo sam veliku čast i zadovoljstvo da ću konačno igrati za klub za koji navijam odmalena. Malo mi je žao što je ovaj trenutak, koji je za mene važan, kada sam konačno stigao u Crvenu zvezdu, pokvaren dezinformacijom koja se pojavila na pojedinim inostranim sajtovima.I pored toga što to nikada nisam rekao, izvinjavam se navijačima i razumem njihove reakcije i nezadovoljstvo, koje su izazvane nečim što je neistina. Samo želim, da se što pre uklopim, da zaigram na svom nivou, i da svi zajedno napravimo što bolji rezultat u svim takmičenjima, i da doživim još nešto, o čemu maštam još kao dečak, da podižem pehare kao igrač Crvene zvezde Telekom" - See more at: http://kkcrvenazvezda.rs/vasilije-micic-novi-igrac-crvene-zvezde-telekom-28-12-2015.html#sthash.GP2nEGXX.dpuf
Doživeo sam veliku čast i zadovoljstvo da ću konačno igrati za klub za koji navijam odmalena. Malo mi je žao što je ovaj trenutak, koji je za mene važan, kada sam konačno stigao u Crvenu zvezdu, pokvaren dezinformacijom koja se pojavila na pojedinim inostranim sajtovima.I pored toga što to nikada nisam rekao, izvinjavam se navijačima i razumem njihove reakcije i nezadovoljstvo, koje su izazvane nečim što je neistina. Samo želim, da se što pre uklopim, da zaigram na svom nivou, i da svi zajedno napravimo što bolji rezultat u svim takmičenjima, i da doživim još nešto, o čemu maštam još kao dečak, da podižem pehare kao igrač Crvene zvezde Telekom" - See more at: http://kkcrvenazvezda.rs/vasilije-micic-novi-igrac-crvene-zvezde-telekom-28-12-2015.html#sthash.GP2nEGXX.dp

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pjana
Monday, 28.12.2015
16:36

Koliko su novinari neprofesionalni! Svi do jednog! I ovi sa sportske.net. Sto bi rekao veliki Grof, danas svako moze da bude novinar.

avatar
coas
Monday, 28.12.2015
14:30

Vaso sampione, da se vratis na stari put i sa nama u nove pobede.. Pacovi placite :)

avatar
TomoErektus
Monday, 28.12.2015
13:34

Baš me briga šta si izjavljivao i šta sada izjavljuješ. Dela govore a ne reči. Prema tome, pokaži se na terenu i niko ti reč neće reći niti bilo šta zameriti. nnA ovi dežurni pljuvači i zviždači mogu samo da te mtze. Pogotovo što je većina njih iz suparničkog tabora, a od onih koji su kobajagi zvezdaši, 90% njih u životu nije videlo Pionir i Arenu.nnNapred Zvezdo, samo napred! Nek svisnu dušmani!

avatar
Budimo.ljudi
Monday, 28.12.2015
13:00

Bez ikakve loše namere, ali pisalo je da je tu izjavu dao za sajt Bajerna, što opet nije pojedini inostrani medij, kako sam navodi. Ja mu želim svako dobro

avatar
Vanja Grubač
Monday, 28.12.2015
12:57

Daš izjavu ,onako što bi rekli što na um to na drum ,a onda pranje...Ne sekiraj se progutaće oni to.Progutali su mnogo krupniju stvar sa UPPRD-om pa što ne bi ovu sitnicu.Jel nije pozajmica?Lažu švabe ,kao i obično.

avatar
Filip920
Monday, 28.12.2015
12:48

Bravo mali dokazao si nam da ti je Zvezda na prvom mestu a sad dokazi i na terenu koliko vredis jer su nam se grobari zabrinuli da nisi dovoljno dobar za nas.