''Varnice'' posle Skupštine Partizana - Vujošević vs Mladenović!

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.09.2015.
15:42
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Po završetku današnje sednice Skupštine kluba, na kojoj su izabrani novi predsednik i potpredsednik, Duško Vujošević ušao u kraći verbalni duel sa Andrejom Mladenovićem, dugogodišnjim članom rukovodstva crno-belih i zamenikom gradonačelnika Beograda.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Prisutni novinari su po izlasku delegata sa sednice Skupštine odjednom čuli Vujoševića, koji se, po svoj prilici, obratio Mladenoviću rečima:

''Šta je smešno? Šta se smeješ? Nemoj da ti zategnem jednu šamarčinu'', prenosi ''Alo'' Vujoševićeve reči.

Sve se ubrzo smirilo, a na pitanje novinara šta se zapravo dogodilo, Vujošević je u šaljivom tonu odgovorio kako mu je ''Mladenović stao na nogu''.

Ubrzo se oglasio i Mladenović, koji je pomalo ironično odbacio tvrdnje da je došlo do nekakvog sukoba, ali je u istom stilu demantovao i Vujoševića.

''Ma jooook, ma kakvi... Nisam imao nikakav sukob sa Vujoševićem. Ja mu stao na nogu? Ja ga zgazio? Šali se to Dule Vujošević. Zaista nije bilo nikakvog incidenta'', istakao je Mladenović, a prenosi ''Alo''.

Podsetimo, danas se u medijima pronela vest da će Vujošević biti smenjen i da će Petar Božić biti imenovan za njegovog naslednika na klupi Partizana, pa je možda i to bio razlog nervoze trofejnog trenera.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 30.07.2017
09:22
avatar
jv
Tuesday, 08.09.2015
17:38

Andrija Mladenovic je radio na unistenju KK Crvena Zvezda, a sada ce Partizan. Cini se da Dule nece vise moci musti novac, Partizan je postao krava muzara drugih. Jadan nas sport i nasi najveci klubovi.

avatar
mileta
Tuesday, 08.09.2015
17:08

Navijaci Crvene Zvezde ga se rado secaju kao coveka koji im je ugasio kosarkaski klub a uvecao dugove fudbalskog kluba.To je taj posteni Andreja Mladenovic koji ce biti i u novom upravnom odboru Partizana.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 08.09.2015
16:47

Bogdanovic je posle tretmana bolje zaigrao i nije pravio ceste licne, a i onaj sofer-navijac sigurno sad kulturno peva. Steta sto ga nije malo cusnuo, postao bi bolji politicar:-D

avatar
Ratko Smolovic
Tuesday, 08.09.2015
16:24

Zamenik beograda dugogodisnji clan rukovodstva partizana,a kao vlast podrzava i favorizuje zvezdu,puna im je uprava naprednjaka a dok je bila prethodna vlast u upravama su im bili sps-vci i ljudi bliski ds-u

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 08.09.2015
16:46

Da, a kod vas sve apoliticni ljudi, sve same fudbalske i kosarke legende kluba...

avatar
Z
Tuesday, 08.09.2015
16:19

Gledam EP u basketu, pun ponosa, a onda procitam ovo......Srecna i tuzna strana nase kosarke.....