Varda: "Tako je u Srbiji, od šuta za EL do gašenja posle 365 dana!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.09.2014.
16:18
Izvor: Sportske.net

Bivšeg košarkaša Radničkog iz Kragujevca Ratka Vardu prilično je pogodila činjenica da će klub iz grada na Lepenici najverovatnije biti ugašen o čemu svedoči i njegov tekst na "Instagramu".

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

U danima kada se košarkaška reprezentacije Srbije bori za što bolji učinak na Mundobasketu u Španiji, u zemlji se odvija gašenje kluba koji je pet sezona za redom igrao u ABA Ligi.

Radnički iz Kragujevca nalazi se na ivici ambisa i sve je izvesnije da će klub biti ugašen, klub koji je u sezoni 2012/2013 imao "šut za Evroligu", kako to kaže Ratko Varda u svom tekstu na "Instagramu".

Proslavljenog košarkaša, inače bivšeg člana Radničkog, pogodilo je to što se klub iz Kragujevca pušta niz vodu a evo kako je u tekstu na "Instagramu" oštro osudio takvu degradaciju sporta.

"I dalje zemlja Srbija ostaje najslađe mesto za kriminalce i grobare srpskog sporta! Koliko klubova u ovoj zemlji treba da se ugasi i odu pod stečaj?

Da li i dalje najbolji 'fakultet KUU'! Nažalost to je za neke koji imaju savest ili za neke koji su izgleda maloumni i razmišljaju da su se u Srbiji stvari promenile i možemo da održimo nešto što se zove najveće blago ove naše Srbije (SPORT)!!!

Očigledno to se nikad neće promeniti, uvek će kroz sport da se gledaju sopstveni interesi, a to su oni sa fakulteta KUU (Kradi Uništi Ugasi) napunimo sopstvene džepove.

Da stvar bude još slađa niko neće odgovarati. Najlakše je ukrasti novac i posle tražiti pomoć države!

Lepo je Gagi Jovanović u jednom filmu rekao, mislim da je 'Profesionalac': 'Nije Milošević kriv! Mi smo govna i on zna da smo govna! I kad mu budemo dojadili on će da pusti vodu i govna će da odu'.

Tako odlazi i sport iz naše zemlje, od kluba koji je bio na jedan šut od Evrolige do kluba koji se nakon 365 dana gasi! SRAMOTA!!!
" napisao je Varda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke