Uzbuđenje sve veće, Mršić priziva publiku: "Sve je prošlost, protiv Partizana uz punu dvoranu"

Autor: Beta Beta
petak 17.03.2017.
12:01
Izvor: Beta

Trener košarkaša Cedevite Veljko Mršić rekao je da se nada da će njegova ekipa polufinalnu seriju plej-ofa Jadranske lige protiv Partizana početi pobedom.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Trener košarkaša Cedevite Veljko Mršić rekao je da se nada da će njegova ekipa polufinalnu seriju plej-ofa Jadranske lige protiv Partizana početi pobedom.

"Celu sezonu se pripremamo za ovaj deo sezone. Puno toga smo prošli da bismo došli do ovog. Bilo je stvarno teških trenutaka, ali zadovoljan sam kako su momci odradili dosadašnji deo sezone. Međutim, to je sada prošlost. Dolazi plej-of s Partizanom i nadam se da uz pomoć publike i pune dvorane možemo da ostvarimo prvu pobedu
", rekao je Mršić za sajt kluba.

Prva utakmica polufinala između Cedevite i Partizana igra se u subotu od 19.00 u Domu sportova u Zagrebu. Drugi meč je na programu nedelju dana kasnije u Beogradu, a eventualni treći je za 1. aprila.

U regularnom delu sezone Cedevita je protiv Partizana slavila i u Beogradu i u Zagrebu.

"Te utakmice ne znače ništa. Sigurno da su jedan pokazatelj, ali ovo je nešto sasvim novo. Prošle sezone smo imali 2:0 protiv Zvezde, pa su nas oni dobili u polufinalu... Te utakmice nam daju smernice da one stvari koje su bile dobre pokušamo da ponovimo, a druge stvari da popravimo i to je to. Spremamo se da u subotu odigramo jednu dobru utakmicu i ostvarimo prvu pobedu", rekao je Mršić.

Košarkaš hrvatskog kluba Džanan Musa očekuje veliku podršku s tribina.

"Protiv Partizana je uvek puna dvorana... Mislim da nam je podrška neophodna jer su Partizanovi navijači neverovatni, pa i mi treba da uzvratimo istom merom", rekao je Musa.

Musa je naveo da ne sumnja da Cedevita može do pobede.

"Verujemo u sebe. Ako budemo na pravom nivou, pobeda neće izostati", rekao je on.

Crvena zvezda je veliki favorit za osvajanje titule u regionalnom takmičenju, ali Musa je rekao da će njegova ekipa dati sve od sebe da napravi iznenađenje.

"Svaki igrač treba da misli da možemo da osvojimo trofej, jer samo sa takvim mentalitetom to možemo i da ostvarimo. Nama je to cilj, jer još nemamo titulu prvaka ABA lige i moramo da damo sve od sebe da to ostvarimo", rekao je Musa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke