Uvek verni i manje verni ''Grobari'' - Dule objasnio razliku

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.10.2014.
13:52
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana u sredu će odigrati prvi zvanični meč od početka nove sezone, pred svojim navijačima u ''Pioniru''. Trener Duško Vujošević nada se velikoj podršci sa tribina.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Iskusni i trofejni strateg crno-belih često je proteklih sezona pominjao ''časove ljubavi'', kada je govorio o atmosferi na Partizanovim utakmicama u ''Pioniru'', ili ''Areni''.

Ta atmosfera je godinama prepoznatljiva i u Evropi, a od sutra će popularni ''Grobari'' ponovo imati priliku da pokažu koliko vole i podržavaju svoj Partizan.

Međutim, ove sezone neće biti crno-belih u Evroligi, tim takođe nije kompletiran onako kako bi to trener Vujošević želeo, jer još uvek postoje veliki finansijski problemi u ovom klubu.

Zato će biti interesantno videti da li će ove sezone interesovanje i podrška navijača biti na istom nivou, kao i prethodnih godina.

Svestan je toga i Duško Vujošević, pa je na današnjoj konferenciji za novinare pozvao navijače da u sredu u što većem broju dođu u ''Pionir''. Tačnije, ovaj njegov poziv se odnosio samo na jedan deo navijača.

''Neke ne moram ni da zovem, uvek su tu. A neke samo uspeh privlači...''
, iskren je trener Partizana.

Utakmica između Partizana i Krke igra se u sredu od 20 časova, pa ćemo videti koliko će pristalica crno-belih uvažiti ovaj poziv.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke