Uspeh zlatnih "orlića" motiv više za "Orlove"

Autor: Boban Filipović
nedelja 06.08.2017.
23:40
Izvor: Sportske.net

Čestitke juniorima na osvajanju zlatne medalje stižu i od seniorskih reprezentativaca Srbije...

BETA/AP Photo/Michel Spingler
BETA/AP Photo/Michel Spingler

Povezane vesti

Juniosko zlato je sjajna uvertira pred ono što svi ljubitelji košarke u Srbiji željko iščekuju ovog leta - Evrobasket, koji će se krajem avgusta i početkom septembra održati u četiri države.

Iako će na Evrospkom prvenstvu Srbija biti prilično oslabljena, pre svega jer se Stefan Marković oprostio od reprezentacije, jer Nemanja Bjelica ne može da nastupi zbog povrede, jer je Nikola Jokić rešio da se ne odazove zbog pritisaka menadžera i kluba, i jer su tim Aleksandra Đorđevića zadesila dva peha an pripremema i male su šanse da će Marko Simonović i Nemanja Nedović uspeti da se oporave, selektor je poručio da je cilj zlatna medalja.

Naša zemlja čeka evropsko zlato od 2001. godine, setimo je da je tada SR Jugoslavija pod vođstvom Svetislava Pešića dominantno osvojila titulu šampiona 'Starog kontinenta'.

Ovo zlato, koje su osvojili juniori, leglo je kao melem na ranu posle lošeg izdanja mlade reprezentacije na Evropskom prvetsvu na Kritu i sigurno će biti veliki vetar u leđa seniorskoj reprezentaciji koja se priprema za Evrobasket.



Reakcije naših seniorskih reprezentativaca na tviteru su dokaz da u košarkaškoj Srbiji vlada porodična atmosfera.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Жан Пол Белмондо
Sunday, 06.08.2017
23:55

Него шта него браво момци 🇷🇸 🎉 🏅 🏆 🏀