Uniks čeka Zvezdu bez jednog od najboljih

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 24.10.2016.
12:34
Izvor: Sportske.net

Do meča Uniksa i Crvene zvezde mts u 6. kolu Evrolige ostalo je 20 dana, ali već sada možemo da konstatujemo da će klub iz Kazanja protiv šampiona Srbije nastupiti bez jednog od najboljih igrača.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mts gostuju Uniksu u okviru 6. kola Evrolige koje je na programu 10. i 11. novembra. Utakmicu u Kazanju propustiće jedan od najboljih pojedinaca Uniksa i to zbog nešto ozbiljnije povrede kolena.

Krilni košarkaš Uniksa Koti Klark (24, 201 cm) povredio je ligamente kolena na meču sa Bambergom, a specijalizovani portal "Sportando" prenosi da ga očekuje najmanje šest nedelja pauze.

Bivši član Boston Seltiksa postigao je u Bambergu 20 poena, a u prva dva kola Evrolige zabeležio je prosek od 13.5 poena i 7.5 skokova.

Jasno je da će Uniks u predstojećim mečevima, među kojima je i pomenuti sa Crvenom zvezdom mts, biti značajno oslabljen jer je Koti Klark minulog leta stigao u klub iz Kazanja kao jedno od najzvučnijih pojačanja.

Podsećamo da je Crvena zvezda mts u ponedeljak angažovala novog igrača o čemu ste više mogli da čitate OVDE, što bi ekipi Dejana Radonjića trebalo da donese dodatan kvalitet u nastavku evroligaške sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke