Umivanje 'Arene' - Novi semafor za Zvezdin duel sa 'braćom'

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.03.2017.
13:36
Izvor: Sportske.net

Pripreme za predstojeći duel Crvene zvezde mt:s i Olimpijakosa uveliko teku, pa će tako u "KombankAreni" navijače sačekati i jedan novitet.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s večeras gostuju u Milanu u okviru 26. kola Evrolige, dok ih naredne srede očekuje duel sa Olimpijakosom u beogradskoj "KombankAreni".

Navijači sa nestrpljenjem iščekuju drugonavedeni meč jer neguju "bratske" odnose sa pristalicama Olimpijakosa, pa se takve utakmice po pravilu pretvore u crveno-beli spektakl.

Pripreme za utakmicu su uveliko u toku, a nakon Evropskog prvenstva u atletici doći će do manjeg "umivanja" najveće dvorane na Balkanu.

Radovi na postavljanju novog semafora su već u toku, što je sa javnošću podelio direktor Crvene zvezde mt:s Davor Ristović.

Ne treba zaboraviti da će "KombankArena" naredne sezone ugostiti četiri najbolja kluba u Evropi, odnosno da će fajnal-for Evrolige biti u Beogradu.

Taj sportski događaj će dovesti do nešto većih radova na uređivanju "KombanArene", a najveća promena tiče se postavljanja velikog semafora na centralnom delu krova dvorane po ugledu na one koji se mogu videti u NBA ligi drugim moderno opremljenim dvoranama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke