Udovičić: ''Košarkaši su ponos svih nas''

Autor: Beta Beta
nedelja 20.09.2015.
00:26
Izvor: Beta

Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić rekao je da rezultat košarkaške reprezentacije na Evropskom prvenstvu za svaku pohvalu i ocenjuje da izabranici Aleksandra Đorđevića na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru mogu do medalje.

BETA/AP Photo/Michel Euler
BETA/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Utakmica za treće mesto između Srbije i Francuske igraće se sutra od 14.00.

"Biti u četiri ekipe u Evropi je za svaku pohvalu. Naši košarkaši i ceo tim Srbije su naš ponos u svakom smislu i jedan poraz to ne menja. Juče je odlučilo iskustvo i sportska sreća", rekao je Udovičić.

Srbija je sinoć u polufinalu Evrobasketa poražena od Litvanije sa 64:67, pa će u okršaju za treće mesto u Evropi igrati sa domaćinom Francuskom.

"Ništa nije gotovo, imamo sutra utakmicu za treće mesto u kojoj sam siguran da naš tima ima želju da pokaže da je najbolji. Siguran sam da će u tome uspeti. Verujem u naše momke i svim srcem sam uz njih ovde sutra.

Bez obzira na epilog sutrašnje utakmice, siguran sam da je ovo naša sjajna generacija, koja će na čelu sa velikim šampionom, kao što je naš selektor Đorđević, ne samo otići na Olimpijske igre, već i na njima osvojiti medalju",
rekao je Udovičić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xman
Sunday, 20.09.2015
10:53

Ovo prvenstvo je bilo prvo,posle dugo vremena,na koje smo otisli sa ciljem da napadnemo zlato..reci da ides u Francusku da im uzmes zlato zaista je bilo ambiciozno,ali ja sam to podrzavao..sada je nas tim dobio neko novo iskustvo,tako da sa povratkom Bobija mozemo mnogo,pa sto da ne i olimpijsko zlato...

avatar
Komreolne
Sunday, 20.09.2015
10:12

Naravno da su ponos a mi treba toga da budemo svesni.Pre Saleta Djordjevica smo bili u gadnom padu.Ipak smo danas u samom vrhu.Litva,Spanija,Fr i mi su cetiri jake ekipe i niko nije siguran u pobedu.Mada ipak imam jednu zamerku, sta je sa sutom sto je toliko slab?Ipak je to premalo za sam vrh

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Sunday, 20.09.2015
09:14

Jesu, ali ko ce cekati jos 2 godine na novu titulu? :-/ Da se ne lazemo, mi sledece godine necemo imati prevelike sanse za zlato pored onih vanzemaljaca, mozda mozemo da im pariramo dve i po cetvrtine, ali to je sve!