U Zvezdi ne traže alibi, spremaju odgovor pred ''Grobarima''

Autor: Beta Beta
četvrtak 16.04.2015.
00:41
Izvor: Beta

Zvezdini košarkaši su složni u oceni da je Partizan večeras zaslužio pobedu, ali veruju da će i oni već u sledećem meču uspeti da slave pred protivničkim navijačima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezda Branko Lazić ocenio je večeras da je loš početak utakmice njegove ekipe uzrok poraza od Partizana u drugom meču plej-ofa Jadranske lige.

"Dosta nervozno smo ušli u meč, što su oni iskoristili i odmah napravili razliku, koju smo mi morali da jurimo. Uspeli smo da je sustignemo u poslednjoj deonici, ali nismo imali koncentracije da prelomimo i dobijemo na kraju", rekao je Lazić novinarima u Hali Pionir.

Zvezda je večeras u Hali Pionir kao domaćin izgubila 70:68, čime je Partizan izjednačio na 1:1 u polufinalnoj seriji Jadranske lige.

"Ne možemo da se vadimo na umor, ove utakmice ne dozvoljavaju bilo kakvu vrstu alibija. Mi smo večeras loše odigrali i oni su zasluženo pobedili", kazao je Lazić.

Partizan će u predstojeća dva meča biti formalni domaćin utakmica, a Lazić je ocenio da to crno-belima može da predstavlja olakšavajuću okolnost.

"Sigurno će im biti lakše, ali ovo je plej-of serija i igra se na tri pobede. Igrali smo i mi pred domaćom publikom... Mi dobili prvu, a oni drugu, sve je još otvoreno", kazao je Lazić.

Centar zvezde Boban Marjanović
rekao je da veruje da će ekipa uspeti da napravi brejk u predstojećoj utakmici.

"Bitan je teren i da li igraš pred svojim navijačima. Mi smo sada propustili šansu da dobijemo meč... Ako su oni ovde uspeli da pobede, ne vidim razlog da to i mi ne uradimo. Verujem da možemo do brejka", rekao je Marjanović.

Zvezda je tokom utakmice imala i 15 poena zaostatka, ali je i pored toga u poslednjem minutu imala napad za vodjstvo, koji nije iskoristio Jaka Blažič jer ga je blokirao Nikola Milutinov.

"Mislim da smo lošije ušli u meč u odnosu na juče. Partizan je igrao dobro, neosporno su bili bolji. Imali smo šanse da vratimo u zadnjem minutu, ali nismo uspeli... Biće teško u nastavku, ali verujem da ćemo se dobro spremiti", rekao je Marjanović.

Treća utakmica polufinalne serije igraće se u subotu od 21.00, a domaćin će biti Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke