U ''Torlaku'' se čude Vujoševiću!

Autor: Darko Mitrović
subota 14.03.2015.
11:05
Izvor: Sportske.net, Blic

Trener Partizana Duško Vujošević ponovo je uzburkao javnost svojim pojedinim izjavama, ovoga puta na temu ''mutiranog virusa grupa'', kod pojedinih njegovih igrača.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/SDJ
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/SDJ

Povezane vesti

Kao što vam je već poznato, Duško Vujošević je, najavljujući predstojeću utakmicu sa Zadrom, nagovestio da će njegov tim biti oslabljen u tom susretu, a kao razlog je naveo virus grupa koji je pogodio nekolicinu košarkaša Partizana.

S tim u vezi, Vujošević je izrazio i sumnju da su vakcine koje su njegovi prvotimci prethodno primili protiv gripa bile neodgovarajuće, odnosno da je kod vakcinacije ''nešto pogrešeno''.

Naravno, ubrzo je stigla i reakcija iz ''Torlaka'', od direktorke ovog Instituta Vere Stoiljković, koja u izjavi za današnji ''Blic'' odbacuje sve Vujoševićeve sumnje.

''To je potpuno apsurdno! Vakcina je ista za sve i do sada se nikada nije desilo da se neko pogrešno vakciniše. Ipak, u ovom trenutku ne mogu više da govorim na ovu temu dok ne vidim tu izjavu'', izjavila je direktorka Instituta ''Torlak'', a prenosi ''Blic''.

Podsetimo, Vujošević nije želeo da otkriva koliko je igrača ''pokošeno'' gripom, pa još uvek nije izvesno u kojoj meri će Partizan biti oslabljen protiv Zadrana.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Saturday, 14.03.2015
12:08

Da, ali virus je mutirao, moracete da se vratite u proslost ili da pronadjete vakcinu i za to:-)nJedna nova serija se bavi tom problematikom, a i u naslovu te serije je broj 12, odlicna je:-D