U Teovom stilu - Gudurićevo dodavanje potez meča

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.10.2016.
23:20
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Crvene zvezde mts Marko Gudurić pokazao je delić magije koja krasi Miloša Teodosića pošto je sjajnim dodavanjem spojio Bjelicu sa obručem i učestovao u potezu utakmice.

Beta/ABA liga/Krka/Drago Perko/Mo
Beta/ABA liga/Krka/Drago Perko/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda mts savladala je Krku u Novom Mestu u poslednjem susretu 5. kola ABA lige i tako ponovo izbila na vodeću poziciju na tabeli sa maksimalnih pet pobeda i najboljom koš razlikom.

Za razliku od prethodnih mečeva u regionalnom šampionatu crveno-beli su večerašnji dobili sa "samo" 11 poena razlike iako je bilo evidentno da igraju sa "pola gasa".

Utakmica u dvorani "Leona Štukelja" nije bila preterano gledljiva i interesantna za ljubitelje košarke, ali se i pored toga moglo videti dosta dobrih poteza među kojima je i akcija Marka Gudurića i Milka Bjelice.

Bek gostujućeg sastava preuzeo je ulogu organizatora igre i sjajno asistirao povratniku u redove Crvene zvezde koji je zakucavanjem kompletirao lepu akciju, najlepšu na utakmici.

Marko Gudurić je utakmicu završio sa 11 poena i 4 asistencije, dok je Milko Bjelica postigao 8 poena i ostvario 4 skoka uz tri asistencije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke