U susret spektaklu, Real vs Zvezda - Kad LeBranko pritisne Ljulja...

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.03.2017.
10:26
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Košarkaše Crvene zvezde u petak očekuje novo iskušenje u Evroligi, duel sa aktuelnim liderom, ekipom madridskog Reala.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Iz svog ugla, danas je u izjavi za ''Žurnal'', ovu utakmicu (petak u 21 čas) najavio i Ivan Paunić, košarkaš španske Fuenlabrade, odlično upućen u dešavanja u Realu i igre Madriđana.

Naravno, svima je jasno da je ključ igre Reala u rukama Serhija Ljulja, ali Paunić smatra da Zvezda ima pravo rešenje da ga neutrališe.

''Ljulj je motor, od njega sve kreće, daje po 15-20 poena, igra po 35 minuta, kao da ne može da se umori. Mogao bi da ga pritisne Branko Lazić, to je zadatak za njega'', istakao je Paunić.

On je Lazića i njegov značaj za igru Crvene zvezde uporedio sa onim što je Stefan Marković radio u reprezentaciji Srbije.

''Lazić drži Zvezdu kao Marković reprezentaciju Srbije, a uz to je i mnogo dobar čovek'',
istakao je Paunić.

Podsetimo, ovih dana Lazić je dobio javne pohvale i od Dušana Ivkovića i Svetislava Pešića, čeka se još samo - Sale Đorđević!

Pogotovo ako Marković ostane uporan u nameri da više ne igra za naš nacionalni tim...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Wednesday, 08.03.2017
12:01

Lazic do sad nije imao mjesta u reprezentaciji, samo zato sto ssmo imali Stefana Markovica, koji je slican tip igraca, ali sad kad se Markovic povukao, Lazic zasluzuje poziv, jer takav borac i defanzivni 'znalac' treba svakoj ekipi. Lazic je sigurno medju 2-3 najbolja spoljna defanzivca u Evropi, ako ne i najbolji.

avatar
ugaseni zivoti
Wednesday, 08.03.2017
11:38

Svako kaze da je Lazic strasan igrac I da treba da igra za reprezentaciju samo pojedini grobari nesto drugo pricaju. Pa ne znam mozda oni vide nesto sto mi ne vidimo.

avatar
svojnasvome
Wednesday, 08.03.2017
12:35

Vidimo da je srbiju uvek krasilo prisutvo velike vecine smekera u ovom sportu odnosno repki a sa igracima koji se tuku poput lazica ceo mec blizimo se francuzima i slicnim batinasima....a to sto ti ne znas da se kosarka igra vec podosta a ne samo par godina unazad je tvoj problem