U Partizanu se ''podrobno analizirao'' poraz od Zvezde

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.05.2015.
19:43
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Ekipa Partizana sinoć je pretrpela i svoj šesti ovosezonski poraz u duelima sa Crvenom zvezdom Telekom. Činjenica da je bio ubedljiviji od prethodnih daje povoda i za zabrinutost.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ipak, aktuelni šampion imaće već u utorak od 19 časova i 30 minuta odličnu priliku da se pred svojim navijačima u ''Pioniru'' iskupi za prvi poraz u sedam odigranih kola Superlige.

Rival Partizanu u meču osmog kola biće niški Konstantin, a u najavi te utakmice, trener Partizana Duško Vujošević je otkrio da je tokom dana sa svojim igračima posebnu pažnju posvetio ispravljanju grešaka koje su sinoć dovele do ubedljivog poraza od Zvezde.

''Nakon sinoćnjeg derbija sa Crvenom zvezdom i jedne podrobne analize, koja je sigrno poslužila da se što kvalitetnije sagledaju neke greške koje smo pravili tokom same utakmice, a sigurno i da se spremimo za sve ono što nas čeka u nastavku takmičenja u Superligi Srbije, pa samim tim i za sutrašnju utakmicu protiv Konstantina'', izjavio je Vujošević.

On upozorava da je Konstantin kvalitetnija ekipa nego što mnogi misle, a u prilog svom stavu naveo je i nedavni trijumf Nišlija nad favorizovanim Metalcem (79-75).

''Mi želimo u tom svetlu da ih posmatramo i na takav način se spremamo za sutrašnji meč. Sigurno samo apsolutni favoriti, to je utakmica u kojoj želimo da izvučemo što više koristi sagledavajući sve aspekte naše igre'', zaključio je Vujošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Tuesday, 19.05.2015
10:41

Tek će da se prave analize, ovo je bilo zagrevanje.

avatar
Zoran Stevic
Tuesday, 19.05.2015
01:18

Neeeeee, pa zasto se analiziralo, to ce svakako biti otezavajuci faktor da iduci mec dobijemo 19 razlike!?