U Detroitu ''ne znaju'' da je Bobi pozvan u reprezentaciju?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.06.2017.
19:02
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Njegova želja da ovog leta zaigra za Srbiju nije sporna i to je ono najvažnije. Valjda neće biti nekih nesporazuma, s obzirom da su u Pistonsima ''neobavešteni''.

Epa/Erik S. Lesser
Epa/Erik S. Lesser

Povezane vesti

Početkom ove nedelje, selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je širi spisak igrača na koje računa na početku priprema za Evropsko prvenstvo, a brojni ljubitelji košarke u našoj zemlji su obradovani činjenicom da je na spisku i ime Bobana Marjanovića, koji prošle godine nije mogao da se odazove pozivu selektora.

Od popularnog Bobija se mnogo očekuje, veruje se da će ''Orlovi'' sa njim u timu biti još jači, a on je u izjavi za ''Blic'' na tu temu naglasio da jedva čeka okupljanje našeg nacionalnog tima.

''Iako pripreme još nisu ni počele, već sada je super osećaj. Za mene nikad nije ni bilo dileme, igrati za Srbiju je najveća čast i obaveza za svakog košarkaša'', jasan je Marjanović.

Sa selektorom Đorđevićem nije kontaktirao posle objavljivanja spiska, ali ni sa ljudima u svom klubu, Detroit Pistonsima.

Marjanović je pomalo iznenadio konstatacijom da oni nisu obavešteni da je dobio poziv u nacionalni tim.

''Ne znaju još ništa, nisam im ništa rekao, niti smo pričali o tome pre nego što sam se vratio iz Amerike. Niko mi ništa do sada nije branio. Jedino o čemu smo pričali na kraju sezone je njihov plan za mene u budućem periodu'', izjavio je Marjanović, a kompletan intervju možete da čitate u ''Blicu''.








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Thursday, 22.06.2017
23:47

I onda dan pred EP ima da ispalii :)

avatar
R E V O L T
Thursday, 22.06.2017
19:06

pre neki dan sam procitao da si rekao da si svaki put hteo da igras, a to ne da nije tacno i ne da nije istina nego ja ne znam...