U Denveru nije dobro, Faridova izjava protiv trenera?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 29.03.2017.
11:12
Izvor: Sportske.net

Poraz od Portlanda značajno je odaljio Denver Nagetse od plej-ofa.

Beta/AP Photo/Ross D. Franklin
Beta/AP Photo/Ross D. Franklin

Povezane vesti

Portland je noćas uspeo da pobedi Denver sa 122:113, ponovo smo gledali sličnu priču kao i u većini poraza Nagetsa, a to je loša odbrana, jedna od slabijih u ligi.

Navijači su na društvenim mrežama za ovaj poraz krivili Majka Melouna, trenera Denvera, smatraju da je upravo on najveći krivac za novi poraz i to u ključnom trenutku za tim.

Sada je Denver daleko od plej-ofa na deset mečeva do kraja, moraće da imaju pobedu više od Portlanda, pošto su slabiji u međusobnom skoru.  

Napominjemo, sleduju im četiri gostovanja.

Da stvari u ovom trenutku nisu baš najbolje po Denver, dokazuje i izjava Keneta Farida, nekadašnjeg reprezentativca SAD-a.

"I više sam nego nervozan, jer smo bolji tim nego što smo pokazali. Svi to dobro znamo. Nadigrali su nas, njihov trener je nadigrao našeg", rekao je Kenet Farid.

"Manimal" nije poznat kao korektna, svojevremeno je izgubio mesto od Jokića u timu, pa nije krio svoje razočaranje izjavama tipa "Ne volim da mi uzimaju mesto", "To je moja pozicija" i slično...


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Wolf
Wednesday, 29.03.2017
18:19

Гледао до 7 јутрос нигде тимске игре денвера, сводило се на шут Галинарија који је очајан био, и насамосталне продоре Џамира Нелсона на Јокића нису ни играли уопште ал и тих пар лопти што добио у рекету претворио у Кош једино на крају почео да маши тројке 0/3 ал тад се морало пуцати.

avatar
Čeki
Wednesday, 29.03.2017
16:39

Nije mu ovo trebalo pravi se neg. atmosfera u ekipi u jako bitnom trenutku, a mogao bi i da ne igra zbog ovoga.

avatar
lonchy88
Thursday, 30.03.2017
14:18

Sva poenta njegove prica je istinita. Evo sjecas se prosle sezone kada je Nikola igrao odlicno neke meceve, a potom bi sjedio na klupi i tako u krug. Kaze trener treba mu vremena ok. Sjecas se pocetka sezone kada je nikola dobijao sanse na kasicicu. Kada je farid sjedio na klupi. Sve dok navijaci nisu izvrsili dodatan pritisak na trenera da mu da vecu minutazu, a Nikola je sve to vratio. Svi koji ozbiljno prate nba znaju kakva je zivotinja Kenet Farid. Ali to najmanje shvata trener. Moras razraditi sistem i prilagoditi ga i visokim i niskim igracima. Sto bi rekao jedan ratnik upoznaj svoje vrline i prikrij sve svoje mane. Poenta je da u nba ima sjajnih trenera, a ima i onih nigdje veze. Nije u pitanju znanje, nego njihova troglavost. Nesposobnost da se mjenjaju kada nesto ne ide. Da bi imao ozbiljne namjere u nba ne mozes zasnivati igru na jednom igracu, vec moras uspostaviti ravnotezu. I pored startne petorke, imati drugu solidnu koja zna odraditi 15 do 20 minuta na terenu zavisno od situacije. Isto tako moras znati uspostaviti hemiju u timu, i imati cvrst karakter i volju. Evo ti npr, cikaga koji protiv jakih ekipa izgleda sjajno, a protiv slabijih osobe izgledaju uzasno. Razlog je trerov karakter, koji je dobar trener, ali previse blag. Nesto poput ranijerija, samo sto je kouc cikaga mnogo mladji.

avatar
Čeki
Thursday, 30.03.2017
15:56

Jeste sve to sto si rekao tacno, ali pazi iako je istina Farid pravi nesto sto im ne treba u ovim trenutku. Bolje da se strpio malo pa da je rekao. Ne kazem ja Melouna je pravio velike greske, ali on je ujedno taj koji je hteo Jokica, i kome je ukazao sansu u prvoj sezoni, tvrdoglav jeste i nije bas najbolji, ali opet, nije da nista ne zna.