U Cedeviti priznaju čime ih je Zvezda iznenadila

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.04.2017.
22:46
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

To nisu očekivali?

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda u poslednje vreme jeste imala problema u šutu za tri poena, što je posebno došlo do izražaja u meču protiv Daruišafake u Evroligi, pa su se Zagrepčani nadali da bi ti Zvezdini problemi mogli da potraju nešto duže.

Međutim, Zvezda je večeras, pogotovo u prvom poluvremenu, izrešetala koš gostiju, pa posle 57-34 više nije bilo povratka za ekipu Cedevite.

''Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi. Igrala je na zavidnom nivou. Pogotovo šuterski, to nismo očekivali. U prvom poluvremenu je sve pogađala i otišla na preveliku razliku. Probali smo da stignemo, ali razlika je bila prevelika.

Već na poluvremenu meč je bio rešen. Atmosfera je bila odlična i nosila ih do zaslužene pobede. Nadamo se da ćemo i mi napuniti dvoranu za treći meč. Probaćemo da pariramo iako Crvena zvezda ove sezone igra fenomenalno. Spremićemo se, igrati što bolje možemo i nadati se pobedi''
, izjavio je posle meča košarkaš Cedevite Karlo Žganec.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FAUWEBUBA
Wednesday, 12.04.2017
22:11

Igraci zvezde su odlicno preboleli poraz od Durdureurofakelige :D To se vidi po sjajnim igrama u finalu aba lige, mozda su i znali sta ih ceka u Elitnoj ligi ko zna...

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 11.04.2017
23:51

Kad ti od 10 primljenih trojki, 5 stignu od igraca od kojih to nisi ocekivao i namerno si ih pustao, tesko je ocekivati pobedu.