Turska - Željkov Fener preslišao Galatu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.11.2014.
21:11
Izvor: Sportske.net

Derbi šestog kola turske TBL lige pripao je večeras ekipi Fenerbahčea, koja je je pred svojim navijačima bila bolja od velikog rivala, ekipe Galatasaraja. Briljirao Nemanja Bjelica!

facebook
facebook

Povezane vesti

Košarkaši Fenerbahče Ulkera upisali su večeras i petu pobedu u nacionalnom šampionatu, pošto su u derbiju šestog kola bili bolji od Galatasaraja rezultatom 85-74.

Ekipa našeg Željka Obradovića bila je čitavim tokom meča u vođstvu, a najzaslužniji za takav razvoj događaja bio je naš reprezentativac Nemanja Bjelica, koji je bio sjajan i u odbrani i u napadu i za njega gosti nisu imali rešenja.

Najveći deo posla Fenerbahče je odradio u prvom poluvremenu koje je dobio rezultatom 50-31, pa je domaćima u nastavku ostalo samo da rutinski privedu posao kraju.

U tome su i uspeli, a na kraju, Bjelica najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 18 poena, a u nastavku se razigrao i Bogdan Bogdanović, koji je meč završio sa 13 poena. Gaudlok je upisao 12, a Jan Veseli 8 poena.

Kod Galatasaraja, Zoran Erceg odličan sa 18 poena, Vladimir Micov je upisao 11, ali je doživeo gadnu povredu - prelom ruke.

Podsetimo, Galatasaraj u petak dočekuje Crvenu zvezdu Telekom u meču šestog kola Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke