Turska - Fenerova ''stotka'', siguran i Efes!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.03.2016.
21:54
Izvor: Sportske.net

Pobede favorita u večerašnjim mečevima 23. kola šampionata Turske.

twitter: @FBBasketbol
twitter: @FBBasketbol

Povezane vesti

Posle neočekivanog debakla u Evroligi protiv Cedevite, kada su poraženi sa trideset poena razlike, košarkaši Fenerbahčea večeras su potvrdili da je to bio samo njihov slab dan.

Pred svojim navijačima ubedljivo su savladali ekipu Bešiktaša rezultatom 100:80 i učvrstili se na drugom mestu na tabeli.

Neizvesnosti nije bilo, Obradovićev tim je već u prvoj četvrtini stekao dvocifrenu prednost, na poluvreme otišao sa ''plus 16'' i u nastavku je bez problema priveo posao kraju.

Čak je na kraju treće deonice razlika u korist Fenerbahčea iznosila i ''plus 31'', a tek u poslednjih deset minuta Bešiktaš je uspeo da ublaži poraz.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je fenomenalni Bobi Dikson sa 23 poena, 12 skokova i 10 asistencija, Udoh je upisao 16, a naši Bogdanović 15 i Kalinić 11 poena.

I Ivkovićev Efes je upisao novu pobedu, kojom je zadržao prednost nad Fenerom na vrhu tabele. Efes je na svom terenu savladao ekipu Istanbula sa 87:77, a tek je u poslednjih deset minuta uspeo da slomi otpor rivala.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Ertel sa 19 i Braun sa 13 postignutih poena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke