Turci BAŠ HOĆE Radonjića!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.04.2016.
17:17
Izvor: Sportske.net

Šef stručnog štaba KK Crvena zvezda Telekom Dejan Radonjić glavni je kandidat za novog trenera aktuelnog viceprvaka Turske, potvrdio je u petak izvor blizak klubu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom ostvario je istorijski uspeh u tekućoj sezoni plasmanom u TOP 8 fazu Evrolige, a dobri rezultati sa sobom vuku i "negativne" posledice po klub.

Prethodnih dana uveliko se pisalo da je Makabi iz Tel Aviva stao u red za Zvezdine strance Kvinsija Milera i Maika Cirbesa, a ni glavni arhitekta uspeha koje crveno-beli beleže u poslednje tri sezone nije lišen spekulacija koje se tiču napuštanja kluba.

Crnogorski stručnjak navodno je glavni kandidat za preuzimanje aktuelnog vicešampiona Turske Anadolu Efesa, nakon neuspeha koji je ovaj klub doživeo u TOP 16 fazi Evrolige.

Istanbulski sastav planira da završi saradnju sa Dušanom Ivkovićem, a izvor blizak Anadolu Efesu potvrdio je izraelskom novinaru Dejvidu Piku da je Dejan Radonjić potencijalni kandidat za Ivkovićevog naslednika.


Ovo nije prvi put da se ime Dejana Radonjića dovodi u vezu sa Anadolu Efesom jer je pre nekoliko nedelja već bilo reči na tu temu ali je trener Crvene zvezde Telekom odbio da komentariše mogućnost selidbe u klub iz Istanbula.

Podsećamo da je generalni menadžer KK Crvena zvezda Telekom Mirko Pavlović izjavio tokom nedelje na izmaku da će zadržavanje Dejana Radonjića na klupi biti prioritet nakon završetka tekuće sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 08.04.2016
21:06

Kuku pa Radonja ne zna na tajmu ni na srpskom da kaze sta oce a kamoli na engleskom.

avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 08.04.2016
18:24

Radonjic je izgrado timski duh za ove 3 godine,nisam siguran ako ode da li ce Zvezda zadrzati ovaj nivo,siguro ce se sve promjeniti.

avatar
Dr Ivica Iliev
Friday, 08.04.2016
19:59

Timski duh sa par miliona.

avatar
Udruga PFC Tresnjevk
Friday, 08.04.2016
18:16

Boza Maljkovic se dosta mota ovde u poslednje vreme i cesto hvali Zvezdu.Rado bi on nasledio Radonju,a mislim da je proslo vreme njegove pozicione kosarke na malo poena.

avatar
Toni Kroos
Friday, 08.04.2016
17:45

Ako Radonja ode,voleo bih da se vrati Kari Pesic! S njim na klupi bi imali istu kolicinu zara i borbenosti a doneo bi nam i vece sanse za potpisivanje boljih igraca jer ga svi izuzetno postuju.. Mozda dodju Renfro i Daniel Teis iz Bajerna/Brosea..

avatar
kizito
Friday, 08.04.2016
18:08

Slazem se da bi Kari na svoj ugled doveo dobre strance,koji ga izuzetno postuju.Mozda Karijevo vreme polako prolazi,ali je i u tom slucaj kad se sve sabere i oduzme bolje resenje od Radonjica.

avatar
babaroga
Friday, 08.04.2016
17:40

Ma sta oni znaju. Sad ce par strucnjaka da im pojasne kako je Radonjic neznalica, ima samo jednu akciju, ne zna da uzme pravovremeni tajm... A ako ga ipak uzmu, e onda je Francuska liga mnooogo jaca a timovi koji se tamo bore za opstanak mogu glatko da budu sampioni u bilo kojoj drugoj ligi.

avatar
_Goran_
Friday, 08.04.2016
18:36

Druze, nemam nista protiv Zvezde, ali je taj isti Dule posle Partizana otisao u CSKA, koji je godinama u prve 2-3 ekipe Evrope...

avatar
babaroga
Friday, 08.04.2016
20:07

Nije mi bila namera ni da upoređujem njih dvojicu ni da omalovažavam Vujpševića. Hteo sam da pecnem stručnjake koji prosipaju znanje i sole nam pamet a verovatno su loptu u ruke uzimali samo na časovima fuskulture iz moranja.

avatar
_Goran_
Friday, 08.04.2016
20:07

Jeste i to je tacno, ali otkud znas da ce Radonjic nesto uraditi u Efesu? Samo polako, sacekaj sta ce biti, lako je pljuvati druge

avatar
babaroga
Friday, 08.04.2016
19:01

I ušao u istoriju. Kao trener koji sa najskuplim timom nije prišao f16 fazu. Da ne pričamo kako je otuda ispraćen nogom u... Znaš u šta