Tuga u Ciboni posle debakla protiv Zvezde: ''Ovo ništa ne valja!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.10.2014.
11:15
Izvor: Sportske.net

Trener zagrebačke Cibone nije krio razočaranje posle sinoćnjeg debakla njegovog tima u duelu sa Crvenom zvezdom Telekom.

cibona.com
cibona.com

Povezane vesti

Podsetimo, Zvezda je upisala još jedan ubedljiv trijumf, posle startnog trijumfa nad Levskim i još jednom potvrdila da je ove sezone glavni favorit za šampionski prsten.

Beogradski crveno-beli su se tako ''sa kamatom'' revanširali Zagrepčanima za onaj bolni poraz iz ''Arene'' u polufinalu završnog turnira, zbog koga su umalo ostali i bez plasmana u Evroligu.

A kad su u pitanju reakcije Zagrepčana posle sinoćnjeg meča, najbolje ih je iskazao trener Slaven Rimac, koji je preuzeo odgovornost za nemoć svog tima u duelu sa ekipom Dejana Radonjića.

''Zvezda je dobra ekipa, ali Levski se ipak držao 25 minuta u igri dok smo mi posustali na samom početku. Njihova dobra igra je i rezultat naše nemoći. Razočaran sam u sebe jer ekipa je ogledalo trenera.

Ovo ne valja ništa, pa smatram da ima puno prostora za napredak. Preuzimam najveću odgovornost i na meni je da sve napravimo kako bi u sledećim utakmicama izgledali bolje'',
zaključio je Rimac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke