Tuča u prestonici, Juti samo falilo da se Grin raspuca!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 05.05.2017.
08:43
Izvor: Sportske.net

Vašington i Boston se baš ne vole. Juta sad mora da brine o još jednom šuteru u Voriorsima!

EPA/MICHAEL REYNOLDS
EPA/MICHAEL REYNOLDS

Povezane vesti

Ovako izgleda plej-of. Osam tehničkih grešaka, tri isključenja, mnogo zle krvi i nakon meča, Vašington je na neki način pokazao da nikada neće ustuknuti, već je bilo ovakvih situacija.

Zadržali su Ajseju Tomasa na 13 poena, timovi se ne vole, to je jasno, Keli Obre Džunior se zakačio sa imenanjakom Olinjakom, i to je tek bio početak.

Seltiksi nervozni zbog lošeg početka, dopustili su seriju od 22:0 u prvoj četvrtini, Vizardsi su kontrolisali igru, na kraju su novi sukobi izbili između rezervi Rozijea i Dženigsa, obojica su isključeni. I treneri Bruks i Bred Stivens su dobili tehnički, jasno, nisu se složili ko je započeo celu grku. Porter i Bojan Bogdanović su ubacili po 19 poena, Vašington je, predvođen Volom odlično šutirao u prvoj četvrtini kada su i napravili prednost. Vol je završio sa 24 poena i 8 asistencija...

Kod Bostona, Horford 16, Krauder 14, kako rekosmo, niski procenti, nervoza, bez pravog Tomasa nisu imali šansu u ovom meču. Ali, vode 2:1 i imaju još jednu šansu za brejk u prestonici.

Golden Stejt vodi sa 2:0 protiv Jute, ovoga puta Hejvard je ubacio 33 poena za goste, ali ponovo nije pomoglo, skupi ih je koštao loš start, primili su 33 poena u prvoj četvrtini, kada je domaćin stigao na +18.

Drajmond Grin je iznenadio i sebe, ubacio je pet trojki, ukupno 21 poen, imao 7 skokova, 6 asistencija, 4 ukradene lopte. Durant je dodao 25, Kari 23, jednostavno su Voriorsi u ovakvom izdanju prejaki. Problem za Jutu je i povreda Hila, ali on će im itekako biti potreban u subotu, ako žele da ostanu u seriji, odnosno produže nadu.

Serija se nastavlja u Solt Lejk Sitiju u subotu.

Golden Stejt - Juta 115:104 (2:0)
Vašington - Boston 116:89 (1:2)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke