Trostruki trejd - Jokić dobija Ol-star saigrača, Lebron čoveka koji će mu vratiti titulu!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 26.06.2017.
10:23
Izvor: Sportske.net

Na pomolu je možda i najveći trejd ovog leta u NBA ligi.

Epa/Paul Buck
Epa/Paul Buck

Povezane vesti

Nagetsi i Klivlend Kavalirsi pokušavaju da pronađu po jednog ol-star košarkaša koji će prvima pomoći da se domognu mesta u plej-ofu, a drugima da osvoje šampionat.

Nikola Jokić bi mogao da dobije novog saigrača, pominjao se najviše u prethodnim mesecima Blejk Grifin, ali su Klipersi ti koji imaju prednost iako postaje slobodan agent.

Traže i na drugom mestu, a kako je javio popularni novinar Mark Stajn koji ima proverene informacije, čovek koji može doći u Nagetse jeste Kevin Lav, košarkaš Klivlenda i ol-star igrač.

Radi se o trostrukom trejdu u kome učestvuju Indijana, Klivlend i Denver, a u trejdu bi učestvovao još jedan košarkaš koji je velika zvezda.

Pol Džordž kome naredne sezone ističe ugovor sa Indijanom i koji nema nameru da ostane, mogao bi da učestvuje u trejdu, pominjao se najviše prelazak u Lejkerse, ali je sada Klivlend taj koji bi mogao da ga dobije ukoliko se trejd ostvari.

Dakle, Klivlend dobija Džordža, Denver dobija Lava, a šta dobija Indijana?

Piše se da će to biti neko od mladih košarkaša, kao i Kenet Farid. Moguće je da se radi i o Emanuelu Mudiaju, a poznato je da to sigurno neće biti Nikola Jokić i Džamal Marej. Moguće je da će Nagetsi proslediti nekog pika na narednim draftovima.

Takođe, i Pol Milsap iz Atlante je jedan od košarkaša koji bi mogao da pojača Denver, ali ono što je sigurno jeste da će se u Koloradu odlučiti samo za jednog od pomenutih košarkaša - Grifin, Milsap ili Lav. Za sada je najizvesnije da će to biti Lav, pošto ovaj trejd nije daleko od realizacije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salvatore
Tuesday, 27.06.2017
14:37

Hahaha i onda ljudi pljuju GSW dok Lebronove ekipe konstantno dovode odlicne igrace ali ipak je GSW sugava ekipa jer, Boze moj, kako ih nije sramota uzimati Lebronov recept za prsten?

avatar
Dragan Dale Radonjić
Monday, 26.06.2017
19:41

NBA liga je postala veliko sranje. Spakuj u 2 ekipe sve nabedjene crnce i nek se pika lopte oma finale. Jebeš 82 utakmice i plej of, kad se već zna finale. Pičkice bez časti. Rose MVP

avatar
edi
Monday, 26.06.2017
19:18

Ako Lav dođe u Denver sledeće godine Jokić napušta Denver . njih dvojica nemogu da igraju zajedno

avatar
Amar Zornic
Monday, 26.06.2017
11:54

Nzm sto Denver toliko insustira na nekoj cetvorci

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 26.06.2017
10:40

Ima logike jer Klivlend trazi najkompletnijeg igraca na trzistu koji im je dostupan,a to je upravo Dzordz.Takodje Indijani je bolje da sada dobije bar nekog od mladih igraca nego da ostanu praznih saka narednog leta,jedino mislim da Denver ima boljih opcija jer Lav kao ni Jokic nije dobar defanzivac i tu bi moglo da bude problema u branjenju reketa.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Monday, 26.06.2017
11:11

Milsal bi bio bolja opcija pa mom mišljenju. Taman bi pomagao jedno dve godine dok Jokić, Haris, Mari i Hernangomez potpuno sazru.

avatar
Partizan/Lazio
Tuesday, 27.06.2017
15:11

Slazem se,definitivno najbolji defanzivac,iskustvo,a i najjeftinija opcija.

avatar
BlueBoy84
Monday, 26.06.2017
11:40

u principu bolje Milsap od Lava