Trojka koja je okrenula meč - Vasilis Spanulis!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 19.05.2017.
19:48
Izvor: Sportske.net

Vasilis Spanulis je doveo Olimpijakos u prednost pri ulasku u poslednja dva minuta utakmice, svi smatramo da je ovo ključni detalj.

Epa/Spyros Chorchoubas
Epa/Spyros Chorchoubas

Povezane vesti

Olimpijakos je prvi učesnik finala F4 u Istanbulu zahvaljujući sjajnom preokretu protiv ekipe CSKA koju je danas predvodio Miloš Teodosić sa 23 poena.

Ipak, srpski košarkaš je možda i tragičar, jer je promašio napad za pobedu, šutirao je u ranoj fazi napada, iako je ostalo 6 sekundi do kraja utakmice.

Ipak, ključni detalj je možda i trojka Vasilisa Spanulisa iz skoro nemoguće situacije, i to na dva minuta do kraja. Tada su preuzeli prednost, koju su uspešno sačuvali do kraja.

Pogledajte ovaj detalj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
markolistik
Saturday, 20.05.2017
05:12

Pravi lider ekipe. Pogadja kada je bitno, i dodaje veoma bitan pas pas za Greena koji pogadja trojku za resavanje meca. Cska je odigrao dobro ali nedovoljno protiv crveno belih sa Pireja koji igraju najbolje kada je najpotrebnije.

avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 19.05.2017
22:12

Jedan od najjacih i najzanimljivijih F4 turnira definitivno, mnogo snazne ekipe, mnogo novca ulozeno, svi rosteri jos jaci i stabilniji nego prosle sezone, i naravno bez ovakvih legendi se ne moze, koji dodaju poseban smek uvek u ovakvim duelima. Crveno belo do titule ide, pobeda sistema, defanzive i magije iz Pireja se demonstrira na ovom turniru...

avatar
The Truth
Friday, 19.05.2017
19:53

Bez obzira na to voleli ga ili ne mora mo priznati da je on istinska legenda ovog sporta,jedan od simbola evropske kosarke.I sigurno jednog dana kada zavrsi karijeru ovaj sport vise nece biti isti.Veliko postovanje legendo od navijaca Partizana!