Trinkijeri: "Skidam kapu Zvezdi"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.02.2017.
12:33
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Trener Brose Bamberga Andrea Trinkijeri kazao je da "skida kapu" Crvenoj zvezdi mt:s na dosadašnjem učinku u Evroligi i objasnio šta je ključ uspeha crveno-belih.

Epa/David Ebener
Epa/David Ebener

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s u četvrtak nastavljaju borbu za plasman u plej-of fazu Evrolige duelom sa Borse Bambergom u hali "Aleksandar Nikolić".

Šampion Srbije i regionalne ABA lige dobio je prvi meč sa Brose Bambergom u utakmici na jedan posed, a trener nemačkog tima Andrea Trinkijeri sa velikim poštovanjem govori o Zvezdi pred revanš u Beogradu.

"Zvezda ima fantastičnu sezonu i ja im za to skidam kapu. Igrači Zvezde su dugo godina zajedno, trener je tu već nekoliko sezona, Jović je jedan od najboljih igrača na poziciji plejmejkera u Evropi, igraju ozbiljno i rezultat je tu" kaže Trinkijeri u izjavi za "Žurnal".

Košarkaški stručnjak koji vuče korene sa prostora bivše SFRJ ističe da se u Zvezdi radi planski i da je to osnov za dobre rezultate.

"Nikada B nije pre A, nego sve ide po redu A, B pa C, zna se šta trener traži i to se poštuje. Imaju sistem, navijače, sve se zna. Što kažu u Italiji, ti baciš semenku u zemlju, pa je obilaziš i zalivaš i na kraju ona postane biljka" dodaje Trinkijeri.

Utakmica Crvena zvezda mt:s - Brose Bamberg zakazana je za četvrtak, 2. mart, sa početkom od 19 časova, a direktan prenos obezbeđen je na televiziji Sportklub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stef Curry
Wednesday, 01.03.2017
16:45

Sila od trenera!!

avatar
Drkadzija
Tuesday, 28.02.2017
19:18

Dobar je Trinkijeri trener. Neka dodje on, kad jednog dana Radonja ode.

avatar
Nikola_pg
Tuesday, 28.02.2017
16:18

Ma bolje zna bivsi fudbaler u pokusaju, kakav Trinkieri.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 28.02.2017
14:07

Sad ne znam kome vise da vjerujem, ,Trinkijeriju ili onom bivsem fudbaleru...