Trinkijeri o Teovom 'nesportskom' faulu: "Bolje da ne otvaram Pandorinu kutiju"!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.12.2016.
23:12
Izvor: Sportske.net

Nakon još jednog poraza koji je Brose Bamberg doživeo u Evroligi trener nemačkog kluba Andrea Trinkijeri poručio je novinarima da je bolje da ne odgovara na pitanja koja bi mogla da otvore "Pandorinu kutiju".

Screenshot: YouTube/Brose Bamberg TV
Screenshot: YouTube/Brose Bamberg TV

Povezane vesti

Poenima Vitalija Fridzona u poslednjoj sekundi utakmice, košarkaši CSKA savladali su Brose Bamberg kao gosti i tako naneli osmi poraz ekipi Andree Trinkijerija.

Nemački sastav ostao je usamljen na dnu tabele iako je posle deset odigranih utakmica mogao da ima mnogo bolji učinak u Evroligi jer je nekoliko mečeva Brose izgubio u neizvesnim završnicama.

Nakon večerašnjeg poraza trener Brose Bamberga Andrea Trinkijeri zamolio je novinare da budu "milostivi" i da mu ne postavljaju pitanja o suđenju pošto bi mogao da otvori "Pandorinu kutiju".

"Molim vas... imajte milosti. Ne želim da govorim o sudijama jer sam kao Pandorina kutija, a ne želim da budem takav. Nemojte da me shvatite pogrešno, vaše pitanje je na mestu, ali nemam energije u sebi da govorim o tim stvarima. Prazan sam. Tako se osećam posle svakog meča. Hajde da ostavimo Pandorinu kutiju zatvorenom" kazao je Trinkijeri.

Ovakav odgovor italijanskog trenera usledio je na pitanje da li bi konačan ishod utakmice bio drugačiji da su sudije okarakterisale prekršaj Miloša Teodosića nad Janisom Strelnijeksom kao nesportski.

"Kao trener mogu da budem ponosan zbog igre koju je moja ekipa prikazala u drugom poluvremenu protiv aktuelnog šampiona Evrope. Ipak, nisam slep. Neke stvari vas mnogo koštaju. Evidentno je da nemamo iste ciljeve kao CSKA..." završio je Andrea Trinkijeri.

Podsećamo da je trener Brose Bamberga nedavno pobesneo i nakon meča sa Crvenom zvezdom mt:s nakon što je šampion Srbije slavio u Nemačkoj pošto je odbranio poslednji napad.

Andrea Trinkijeri tada je smatrao da je morao da bude dosuđen faul, s tim što je smetnuo sa uma da je prilikom poslednjeg napada Crvene zvezde mt:s Čarls Dženkins postigao koš a da pritom nije dosuđeno dodatno slobodno bacanje posle kalsičnog prekršaja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke