Trenutak odluke - Ovako je FMP slomio Partizan!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.05.2016.
23:31
Izvor: Sportske.net

Košarkaši FMP Železnika izborili su se za treći meč sa Partizanom, a evo kako izgleda poen koji je odlučio prelomio drugu utakmicu polufinalne serije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Vicešampion Srbije poražen je u Železniku u revanš susretu polufinala plej-ofa domaće lige pa će odluka o drugom finalisti pasti u majstorici koja je zakazana za sredu.

Partizan je tokom većeg dela večerašnje utakmice bio u inferiornom položaju u odnosu na FMP ali je na kraju uspeo da se vrati u meč.

Pri rezultatu 73:72 za domaće Džamar Vilson je "prodao loptu" pod košem FMP-a, a potom je na drugoj strani stigla kazna u vidu trojke Ognjena Dobrića čime je praktično bilo rešeno pitanje pobednika.

FMP Železnik na kraju je slavio rezultatom 79:74 a treća utakmica u kojoj će se odlučivati ko će u finale zakazana je za sredu od 21 čas u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Diablo
Monday, 30.05.2016
23:56

Darel Wilijams je kiksara teska,zbog njega smo i izgubili.Neka proba da igra za Filadelfiju ili tako neki tim.

avatar
Sin Dragan
Monday, 30.05.2016
23:51

U revansu ukoliko i dalje bude uvreda na racun porodice od strane navijaca partizana, kazniti partizan sa nekoliko utakmica pred praznim tribinama. Ovom zlu se mora stati na put i sada je trenutak da se to ucini. Drzavo reaguj i iskoreni vandalizan na tribinama.

avatar
bagra
Tuesday, 31.05.2016
03:01

A sto to nisi pricao kada se vredjao macvan i pavlovic?