Trenutak magije - Novo priznanje za Simonovića!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 09.01.2017.
17:50
Izvor: Sportske.net

Krilni košarkaš Crvene zvezde mt:s Marko Simonović dobio je još jedno laskavo priznanje koje je vezano za njegove sjajne partije prikazane tokom prethodnog meseca.

Sportske.net/AltaiStudio/NikolaKrstić
Sportske.net/AltaiStudio/NikolaKrstić

Povezane vesti

Neverovatne stvari uradio je Marko Simonović tokom poslednjeg meseca 2016. godine, pa ne čudi što lagano na njegovu adresu pristižu brojna priznanja i laskave titule.

Reprezentativac Srbije davao je ogroman doprinos na svakoj od utakmica koje je Crvena zvezda mt:s odigrala u decembru, a sjajna partija na gostovanju Cedeviti u Zagrebu donela mu je zvanje najkorisnijeg igrača 15. kola regionalnog šampionata.

Juče smo preneli da je Simon proglašen za najkorisnijeg igrača Crvene zvezde mt:s u prethodnom mesecu, a danas ga je i Evroliga nagradila laskavim priznanjem.

Potez koji je Marko Simonović napravio na utakmici 14. kola Evrolige sa Real Madridom, odigranoj 22. decembra u Beogradu, proglašen je za "magični trenutak" decembra meseca u izboru navijača.

Marko Simonović i njegovo zakucavanje posle odlične odbrane Branka Lazića odneli su ubedljivu pobedu sa čak 73% glasova publike, a iza Simona su ostali Vasilis Spanulis (8% glasova) i Aleks Tajus (6% glasova).

Prisetite se odbrane i kontranapada koji je završen zakucavanjem posle kojeg je hala "Aleksandar Nikolić" eksplodirala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Monday, 09.01.2017
20:19

Marko Simonović i njegovo zakucavanje posle odlične odbrane Branka Lazića odneli su ubedljivu pobedu sa čak 73% glasova publike...jesmo svi glasali?Kakva magija,pa ono se ne vidja ni u NBA...lascivno priznanje nema šta.