Treneri prognoziraju - Žoc ispada od "Zelenih"!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.04.2017.
18:04
Izvor: Sportske.net

Šestorica trenera čije su ekipe završile takmičenje u Evroligi dali su svoj sud o predstojećim četvrtfinalnim mečevima i prognozirali konačne ishode.

Epa/Soeren Stache
Epa/Soeren Stache

Povezane vesti

Tekuća nedelja rezervisana je za prve mečeve četvrtfinalnih serija plej-ofa Evrolige koje se igraju na tri dobijene utakmice.

Mnogi veruju da su učesnici fajnal-fora već poznati i da ćemo na kraju sezone u borbi za trofej gledati Real Madrid, CSKA, Olimpijakos i Fenerbahče.

Zanimljivo je videti kako su treneri čije su ekipe završile takmičenje nakon ligaškog dela prognozirali ishode četvrtfinalnih serija. Svoj sud dali su Andrea Trinkijeri (Brose), Ainars Bagatskis (Makabi), Šarunas Jasikevičijus (Žalgiris), Jasmin Repeša (EA7 Olimpija), Jorgos Barcokas (Barselona) i Ergin Ataman (Galatasaraj).

Pomenuti stručnjaci uglavnom su davali slične prognoze, a najviše "razmimoilaženja" mišljenja imali su u slučaju para koji čine Panatinaikos i Fenerbahče.

Andrea Trinkijeri i Ergin Ataman dali su prednost Fenerbahčeu, dok su Bagatskis, Jasikevičijus, Repeša i Barcokas procenili da će PAO eliminisati vicešampiona Evrope!

Trener Makabija smatra da će PAO iskoristiti prednost domaćeg terena, a sa njim se slaže i Šarunas Jasikevičijus koji je sigurno bio pomalo subjektivan zbog činjenice da je kao igrač branio boje Panatinaikosa.

Zbog prednosti domaćeg terena veće šanse za plasman Panatinaikosa na fajnal-for daju još Jasmin Repeša i Jorgos Barcokas, pa ostaje da vidimo da li će Žoc demantovati svoje cenjene kolege.

Četvrtfinalne parove plej-ofa Evrolige čine:

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke