Trener Uniksa ''pročitao'' Zvezdu, otkrio ko je njen lider!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.03.2017.
20:04
Izvor: Sportske.net

Dan pred duel u ''Kombank Areni'' u Beogradu, trener Uniksa iz Kazanja Jevgenij Pašutin govorio je o kvalitetima protivnika i posebno izdvojio jednog igrača.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Ako posmatramo stanje na tabeli Evrolige, Crvena zvezda mts bi trebalo da bude veliki favorit sutra u duelu sa Uniksom (19h, Kombank Arena), ali ono što brine jeste loša forma crveno-belih, kao i informacija da Stefan Jović zbog povrede neće moći da nastupi.

Takođe, treba imati u vidu i veliki psihološki pritisak pod kojim će biti Zvezdini košarkaši zbog imperativa pobede u borbi za Top 8.

Igru crveno-belih detaljno je analizirao trener Uniksa, ekipe koja bi da se u finišu ligaškog dela sezone odmakne sa dna tabele i pritom istakao Čarlsa Dženkinsa kao lidera Radonjićevog tima.

''Zvezda je tim sa karakterom i odličnom podrškom sa tribina. Sastavljeni su većinom od srpskih momaka sa nekoliko stranaca koji pojačavaju ekipu. Igraju sa mnogo energije, fizičkog kontakta, uz pozicionu košarku.

Dženkins je njihov lider.

Naš plan je igra sa centrima i imamo odgovor, to je Artisijo Parahuski. Takođe, moramo da pazimo na šut sa distance i da se dobro branimo'',
izjavio je Pašutin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Доктор фудбала Гроф
Friday, 31.03.2017
11:11

Видећемо вечерас да ли нас је прочитао а онда ћемо показати Турцима у Турској ко их је научио да играју кошарку.