Trener Strazbura: ''Zvezda igrala na ivici faula''

Autor: Beta Beta
četvrtak 15.10.2015.
21:39
Izvor: Beta

Posle ubedljivog poraza svog tima u ''Kombank Areni'' od Crvene zvezde Telekom, trener Strazbura Vensan Kole kao ključni razlog takvog epiloga istakao je Zvezdinu čvrstu odbranu.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Trener košarkaša Strazbura Vensan Kole rekao je da je pre svega jaka odbrana Crvene zvezde razlog poraza njegovog tima u večerašnjoj utakmici Evroligi.

"Veoma dobro smo počeli, ali je Zvezda preokrenula i stekla veliku prednost zahvaljujući našim izgubljenim loptama. Nismo pogađali otvorene šuteve i posle toga nismo imali oružja kojim smo mogli da odgovorimo Zvezdi", rekao je Kole novinarima posle utakmice u Beogradu.

Strazbur je ubedljivo izgubio od Zvezde sa 81:59, u prvom kolu Grupe A.

"Mnogo razloga je za ovaj poraz, a glavni je defanzivni pritisak Zvezde, koja je igrala na ivici faula i to je praktično rešilo ovu utakmicu", kazao je Kole.

Francuska ekipa je u Beogradu igrala bez Meta Hauarda, što je prema Koleovim rečima bio veliki hendikep za nju.

"Loše je što se to dogodilo, on je naš najveći borac. Znamo kako Zvezda igra i mnogo nam je nedostajao, ali ne verujem da bi nam on pomogao na osnovu onoga što smo videli", naveo je Kole.

Košarkaš Strazbura Vladimir Golubović rekao je da je Zvezda zasluženo pobedila.

"Znali smo šta nas očekuje, kakav domaći teren ima Zvezda. Bitan igrač nam se povredio pred put, a zamena nije stigla na vreme... Nismo igrali organizovano, gubili smo mnogo lopti, da smo igrali malo bolje, utakmica bi bila u egalu do kraja", rekao je Golubović.

Strazbur će u narednom kolu dočekati Fenerbahče, dok će Zvezda gostovati Real Madridu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke