Trener Metalca: ''Verujem da će Partizan u plej-of''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.12.2015.
23:13
Izvor: Sportske.net, Beta

Pobedu Partizana nad njegovim timom trener Metalca Vladmir Đokić je ocenio zasluženom, navodeći i probleme u kojima se nalazi valjevska ekipa.

Beta/SašaĐorđević/Dr
Beta/SašaĐorđević/Dr

Povezane vesti

Trener Metalca Vladimir Đokić ocenio je da je Partizan zasluženo pobedio, kao i da je njegovu ekipu skupo koštao nedostatak pravog plejmejkera.

"Zaslužena pobeda Partizana. Atmosfera je bila dobra, hvala publici na aplauzu. Bili su šesti igrač u utakmici koja je odlučivala ko ostaje u borbi za opstanak, ko ide u gornji deo tabele. Partizan je bio bolji, zasluženo je pobedio, i verujem da će stići do plej-ofa", rekao je Đokić.

"U problemima smo sa plejmejkerom. Mi rotiramo tu igrače i planiramo koga ćemo na toj poziciji, ali i tako imamo rezultat i priključak, što traje 35-36 minuta, ali su na kraju potrebni iskustvo, znanje i rutina, što nismo imali i na kraju je došao zasluženi poraz", rekao je Đokić.

Trener Metalca, koji ima pet pobeda u sezoni, kazao je da sada dolazi važan period za njegov tim.

"Sada nam dolaze utakmice koje su jako bitne. Prvo ide MZT i jako je bitno da tu pobedimo i da probamo da se nekako izvučemo iz pove pozicije. Još jednom čestitam Peri i Partizanu", rekao je Đokić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
116 GODINA VELICINE
Monday, 14.12.2015
00:19

A da nam pozelis titulu kao treneri zvezdinih protivnika zvezdi u fudbalu? :-D Mozda i mozemo do cetvrtog mesta, ali da do kraja imamo barem jos sedam-osam pobeda, a to ce biti veoma tesko.