Trener Levskog: ''Partizane, Vujoševiću, ABA ligo... Izvinite!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.11.2014.
17:39
Izvor: Sportske.net

Posle skandaloznih dešavanja na sinoćnjoj utakmici u Sofiji, trener Levskog Konstantin Papazov je uputio javno izvinjenje i crno-belima, ali i čelnicima takmičenja.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Kao što je poznato, po završetku prve četvrtine meča između Levskog i Partizana (66-98), navijači domaćeg kluba su izazvali teške incidente, uz brojne uvrede na račun gostiju iz Srbije, pa je utakmica nastavljena tek pošto su tribine ispražnjene.

Posle svega, trener Partizana Duško Vujošević je konstatovo da su trener i igrači Levskog zaštitili crno-bele od razularene mese sa tribina, a njegov kolega sa klupe Levskog Konstantin Papazov je i danas pokazao da mu je veoma žao zbog svega što se dogodilo.

''Želim da se u ime kluba izvinim Partizanu, sjajnom treneru, gospodinu Vujoševiću, kao i rukovodstvu ABA lige. Žao mi je što je upropašćen praznik košarke u Sofiji. Jedino što kao trener Levskog mogu da obećam je da ćemo učiniti sve da se ovako nešto više nikada ne dogodi''
, poručio je Papazov.

Ipak, njegovo izvinjenje neće pomoći Levskom da izbegne kaznu, koja ih sigurno čeka od strane disciplinskih organa ABA lige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
denikv
Sunday, 16.11.2014
19:15

za bugare ima mesta u aba ligi, ponasaju se kao indijanci, dok za partizan nema mesta u evroligi posle svega onog sto je ucinio za 14 godina takmicenja. neka im turov,sasari,levski solnok i ostali. daleko ce sa njima da doguraju.

avatar
djordjepandurevic
Sunday, 16.11.2014
18:53

A gospodo, zašto pravila nisu ista za Srbe i za neke druge narode, tipa Bugare ili neku drugu "gospodu" iz EU? U Engleskoj je hiljade ljudi umrlo zbog huliganizma, ali bitno je da Srbe treba kazniti....

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Sunday, 16.11.2014
18:45

Opusteno, nismo mi zna se vec ko pa da ne nastavimo utakmicu, ocekujem zestoku kaznu za vas, ali isto tako i prihvatam izvinjenje! :-D

avatar
Sale Lola Ribar
Sunday, 16.11.2014
19:53

Vi decacici moji samo na moj mig bezite sa terena!!!

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Monday, 17.11.2014
17:12

Ne bezimo nego napustamo kad nas potkradaju, vi ste pobegli 2006!