Trener Budućnosti posle pobede: ''Idemo u goste da prođemo u finale!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.03.2017.
23:09
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

Veliko zadovoljstvo u ekipi Budućnosti posle trijumfa nad aktuelnim šampionom.

Screenshot: YouTube/BasketNewslt
Screenshot: YouTube/BasketNewslt

Povezane vesti

Tim iz Podgorice je uspeo u svojoj nameri - iskoristio je umor Zvezdinih igrača i na kraju slavio sa 63-57, pa će odluka o finalisti biti doneta u majstorici u Beogradu, 4. aprila.

Posle meča, trener Budućnosti Ilijas Zuros je imao samo reči hvale za svoje igrače.

''Čestitam mojim igračima, zaslužili su pobedu, igrali su srcem. Pokazali su da je Budućnost živa. To je ono što volim kao trener, to sam želeo. Pokazali smo karakter. Hvala navijačima na podršci.

Sada je 1:1, I sada idemo u goste da se borimo koliko možemo u ovom trenutku i da se kvalifikujemo za finale. Veoma verujem u moje igrače, pokazali smo da imamo dobar timski duh, igrače koji su pokazali da mogu da vode tim, i pokazali smo da smo dobra ekipa'',
poručio je Zuros, koji se pred ovaj meč odrekao usluga plejmejkera Markusa Vilijamsa i to se takođe ispostavilo kao dobar potez.

Najefikasniji u ekipi Budućnosti večeras je bio Boris Savović, koji je posle meča istakao i značaj podrške sa tribina.

"Hvala navijačima, svi znamo koliko nam znači njihova podrška. Odigrali smo na visokom nivou svih 40 minuta, nijesmo pravili greške, 'sjekli' smo njihovu igru. Ostvarili smo veliki rezultat. U ovakvom ritmu moramo da odigramo i u Beogradu. Idemo tamo sa velikim srcem, da se borimo, pa ćemo da vidimo šta će da se dogodi", izjavio je Savović.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke