Trener Barselone prizemljio Hezonju

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.03.2015.
19:37
Izvor: Sportske.net

Izjave koje je u prethodnom periodu davao medijima u Španiji i Hrvatskoj skupo su koštale Marija Hezonji. Evo kako ga je trener Ćavi Paskval kaznio u sredu uveče.

fcbarcelona.es/Victor Salgado
fcbarcelona.es/Victor Salgado

Povezane vesti

Sigurno ste već imali prilike da pročitate izjavu Marija Hezonje kojom je zapanjio javnost u Španiji.

Reč je naravno o poruci koju je Hrvat poslao jednom od najboljih fudbalera sveta Lionelu Mesiju o kojoj više možete pročitati OVDE!

Tokom nedelje Hezonja je ponovo dao pretencioznu izjavu hrvatskim medijima vezano za NBA draft a trener Barselone Ćavi Paskval odlučio je da posle svega "kazni" mladog i perspektivnog Hrvata.

Šampion Španije u sredu je gostovao Žalgirisu u okviru 12. kola TOP 16 faze Evrolige a utakmicu su posetili predstavnici LA Lejkersa, Pelikansa, Kingsa, Pejsersa, Hoksa, Sparsa, Grizlisa i Netsa.

Svi oni želeli su da vide mladog Hezonju na delu ali je Ćavi Paskval rešio da Hrvata ostavi van protokola. Na taj način Hezonja nije dobio priliku da se predstavi potencijalnim kupcima čime je kažnje za svoje ranije izjave.

Hrvatski internacionalac koji je svojevremeno bio na meti Partizana u tekućoj evroligaškoj sezoni beleži 7.9 poena i 2 skoka za 16 minuta po utakmici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke