Trejd - "Hrvatski Bogdan" će se boriti za prsten?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 22.02.2017.
11:26
Izvor: Sportske.net

Približava nam se poslednji dan roka za razmene, Netsi su spremni da se odreknu Bojana Bogdanovića.

Beta/AP Photo/Kathy Willens
Beta/AP Photo/Kathy Willens

Povezane vesti

Iako je bilo priče da bi Netsi da se otarase velikog ugovora Bruka Lopeza, u upravi su ipak rešili da od toga odustane, te su se okrenuli opciji u kojoj bi Bogdanović mogao da napusti njihove redove.

Vizardsi i Kavalirsi su pokazali najveće interesovanje za usluge krilnog košarkaša iz Hrvatske, a pojedini mediji u SAD prenose da bi čitava stvar uskoro mogla da bude gotova.

Bogdanović je na dobrom glasu, krila sa tako dobrim šutem su uvek tražena, a i mnogim klubovima se dopada da je on još uvek pod svojim ruki ugovorom.

Ove sezone hrvatski internacionalac beleži 14,2 poena uz 44 odsto šuta iz igre (35,7% za tri), a jasno je da bi njegovi procenti mogli da budu i bolji kada bi igrao u kvalitetnijem timu koji bi ga stavio u bolje pozicije za šutiranje.

Aktuelni šampioni iz Ohaja i "Čarobnjaci" iz prestonice su pokazali najveće interesovenje, nije jasno koga bi Kavsi ponudili, dok Vizardsi nude pika prve runde.

Kavalirsi bi mogli da ponude Imana Šamperta, za koga se često govorilo da bi mogao da napusti klub u nekom trejdu.

Dakle, kako stvari stoje, Bojan Bogdanović bi do kraja nedelje mogao da završi u najboljem timu Istoka, sa kojim bi se nesumnjivo borio za prsten.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bogo Moljka
Wednesday, 22.02.2017
16:28

Djeco draga... Borio bi se za titulu! Ali vi to ne shvatate, odgojeni ste tako da vam je samo JA najbitnije. Pitajte Karla Melouna da li bi mjenjao sve svoje statistike za jednu titulu

avatar
delije niksic
Wednesday, 22.02.2017
13:30

Nije mi jasno za sta ce Klivlendu Bogdanovic,za njega je bolje da ode u Vasington

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 22.02.2017
13:12

Da sam u njegovoj ulozi otišao bi u Vašington.

avatar
Kobs
Wednesday, 22.02.2017
18:43

Jedini problem je sto se on ne pita nista

avatar
Wednesday, 22.02.2017
12:56

KAd bi presao u Klivlend oisla bi mu statistika jer bi igrao znatno maje minuta. On je u Netsima glavni igrac, u Kilveldnu bi bio rezerva, da tako kazem, prepolovljeni minuti. Cime ne bi bilo sta odradio bitno.