''Transfer bomba'' posle Zvezdinog dramatičnog poraza?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.03.2017.
09:18
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Iznenađenje za navijače Crvene zvezde posle sinoćnje utakmice sa Olimpijakosom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

I dok svi još uvek pričaju o dramatičnom finišu sinoćnje utakmice u ''Kombank Areni'' i problematičnim odlukama arbitara na Zvezdinu štetu, u senci svih tih dešavanja ''Kurir'' je sinoć objavio svoja saznanja da je plejmejker srpskog šampiona Stefan Jović već prodat Barseloni?!

Podsetimo, Jović je početkom tekuće sezone produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2018. godine, pa će crveno-beli svakako zaraditi od ovog transfera, ali naravno, treba sačekati i zvaničnu reakciju iz kluba.

Barselona će na kraju sezone ostati najverovatnije i bez legendarnog veterana Huan Karlosa Navara, Jović bi odmah preuzeo glavnu ulogu na poziciji plejmejkera, uz podršku još jednog našeg igrača, talentovanog Stefana Pena.

Osim Barselone, interesovanje za Jovića je ranije pokazivao i Makabi, koji je prošlog leta već doveo dvojicu igrača Zvezde - Maika Cirbesa i Kvinsija Milera, ali očigledno je Barselona bila konkretnija.

Ono što je još zanimljivije, sve se ovo dešava baš uoči evroligaškog dvoboja Barselone i Crvene zvezde u sledećem kolu.

Stefan Jović se još uvek oporavlja od povrede, sinoć nije nastupio protiv Olimpijakosa i po svoj prilici neće ga biti na terenu ni u duelu sa Kataloncima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Zee Jovanović
Thursday, 23.03.2017
14:14

...Rece Kurir!

avatar
babaroga
Thursday, 23.03.2017
14:07

E ako je Kurir to objavio to je 100% tacno. Pa oni i informer su poznati da sve tacno pisu.

avatar
Algebra
Thursday, 23.03.2017
13:04

Ukoliko Jović ode tokom leta, gurnuti Radanova u prvi tim i dati mu 15-20 minuta po meču, dovesti kvalitetnog Amera da pokrije tih ostalih 20-25 minuta i nema greške. Kao navijača Partizana nije da me nešto raduje dobro sportsko poslovanje Zvezde, ali mislim da je guranje Radanova u vatru itekako u interesu srpske košarke. Za Borišu sam ubeđen da će biti standardni prvotimac sledeće sezone, jer sa Miškom nema zezanja, dok je bio kod Raškovića mogli su da ga marginalizuju, ali Miško to neće dozvoliti 99,9%.

avatar
Drkadzija
Thursday, 23.03.2017
12:11

To je bilo i ocekivano. Jovic je pola tima, realno. Treba zadrzati ostale domace igrace i ubaciti nekog novog klinca, uz nekog solidnog stranca bicemo opeta jaka ekipa.

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 23.03.2017
12:08

Znaci u petak dvojka ko kuca

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 23.03.2017
12:06

Ovo je proslogodisnja vest koju su svi kopirali svuda, od nekog pametnog koji se nasao da objavi ovo sada... Uglavnom vest glasi da Barsi treba zamena za Satoranskog i najverovatnije Navara (fazon iz prosle sezone)....msm komedija ovog jutra, koja sluzi samo da se raduju sitne ljubomorne duse...razne mukice odmah se poradovale, a od ovoga nema nista, pa cak i da bude tokom leta, bice velikog novca tu za obestecenje...Jovic svakako i treba da zaradi neki milionski ugovor, zasluzio je to....

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 23.03.2017
11:39

E ako je kurir to napisao onda je stvar gotova. Samo me cudi kako to da nisu napisali ekskluzivne informacije da je Jovic samo kusur u transferu Navara u Zvezdu?

avatar
Anderton
Thursday, 23.03.2017
10:41

Kao što rekoh pre mesec dana, sad sledi opšta rasprodaja..umesto da se sačeka da se bar uđe u top 8, mislim nije da bih bio pretužan da ne uspete :), ali to je neka logika...