TRAGIČAR - Evo šta je uspeo da promaši Đoko Šalić!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 07.03.2016.
20:56
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Sutjeske izgubili su pravo da naredne sezone nastupaju u ABA ligi usled poraza koji su pretrpeli u Zadru, a tragičar večerašnje utakmice bio je bivši centar Partizana Đoko Šalić.

Beta/HINA/Ds
Beta/HINA/Ds

Povezane vesti

Sutjeska se u Zadru borila za opstanak i samo joj je trijumf garantovao mogućnost da se spasi ispadanja, a kako je Krka izgubila od Zvezde Nikšićani bi opstali u ABA ligi da su pobedili.

Poslednje sekunde utakmice donele su veliku neizvesnost pošto je Zadar imao "pola koša" razlike (83:82) prilikom napada Sutjeske koji je šutem završio Nemanja Vranješ.

Lopta nije prošla kroz obruč, gosti su pravili brz prekršaj pa je Zadar na tri sekunde pre kraja imao prednost od tri poena (85:82) usled oba realizovana slobodna bacanja Anta Delaša.

Vreme na semaforu nije ni počelo da teče kada su Zadrani pravili prekršaj nad Nemanjom Vranješom, a ovaj je posle prvog pogođenog bacanja namerno promašio drugo i ostvario skok u napadu.

Najbolji igrač Sutjeske šutirao je za izjednačenje, lopta je završila na obruču i Đoko Šalić je samo trebalo da je proturi kroz mrežicu ali je bivši centar Partizana i to uspeo da promaši.

Pogledajte kako je Đoko Šalić izrastao u tragičara uz izvinjenje zbog onoga što se čuje na kraju snimka koji je osvanuo na "Tviteru".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wilt 100+
Tuesday, 08.03.2016
08:37

E bre Đoko stvarno si ŠALIĆ

avatar
REVOLT 15:23:57
Monday, 07.03.2016
22:01

Sto bi rekao Dule, kakilo mu se pa nije dao:-) Inace, kanto kreca valjda?