Top 5 - Vestbruk sakrio loptu, Kari ukrao pa bacio Mekgiju za efektno zakucavanje

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 20.04.2017.
13:04
Izvor: Sportske.net

Sinoć su odigrana tri plej-of susreta, u prilogu pogledajte najbolje poteze.

Beta/AP Photo/Alonzo Adams
Beta/AP Photo/Alonzo Adams

Povezane vesti

Voriorsi su i bez Durenta lakše nego u prvom meču izašli na kraj sa Trejl Blejzersima, a jedan od neočekivanih junaka bio je Džaval Mekgi.

Njegovo zakucavanje na alej-up pas Stefa Karija nalazi se na petom mestu liste najboljih poteza.

Denis Šruder je pokazao da može da "poleti", sjajno je prošao, zakucao i na poster stavio dvojac Vizardsa, njegovi Hoksi su na kraju ipak izgubili.

Na trećem mestu, isti meč, ali plejmejker protivničke ekipe u pitanju. Džon Vol je ukrao loptu pomenutom Šruderu, stuštio se ka košu Atlatne i efektno zakucao pored nemačkog košarkaša, kom je potom dao i "pogled s' visine" uz par "biranih" reči.

Na drugom mesto sjajan potez Rasela Vestbruka, tačnije serija poteza. Najpre je lupio efektnu rampu Klintu Kapeli, dobio je odmah loptu od Sabonisa i krenuo u kontru.

Promešao je čitav tim Roketsa sa par sjajanih driblinga i na kraju lagano položio loptu u koš. Upisao je fantastičan tripl-dabl na kraju, ali ni to nije bilo dovoljno za trijumf "Grmljavine".

Možda i nepravedno prema Vestbruku, na čelu liste našla se još jedna kombinacija pleja i centra Golden Stejta, Kari je ukrao loptu, serijom driblinga je sačuvao i prišao košu Portlanda, da bi potom poslao alej-up pas za Mekgija, koji sve kruniše atratkivnim zakucavanjem.

OVDE možete pronaći izveštaj sa sinoćnjih duela, a u nastavku pogledajte najbolje poteze.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke