''Top 5''? Ma, Hečer je ''BROJ 1''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.01.2017.
10:38
Izvor: Sportske.net

Ovoga puta dileme nije bilo, Partizanov plej zasluženo zauzeo prvu poziciju!

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Dok navijači i košarkaši Partizana još sabiraju utiske posle još jedne pobede u dramatičnoj završnici, čovek odluke u meču protiv Šarlroa Vilijam Hečer dobio je lepo priznanje iz FIBA Lige šampiona.

Njegov pobedonosni pogodak, na 0.3 sekunde pre kraja meča zauzeo je prvo mesto na listi najboljih poteza kola, objavljenoj na zvaničnom YouTube kanalu ovog takmičenja.

Podsetimo, Partizan je ovaj meč dobio sa 65:63, a zanimljivo je da je Hečer, posle serija promašaja, svoje prve poene postigao baš onda kada je bilo najvažnije, u samom finišu meča i tako od mogućeg tragičara stigao do uloge heroja.

A ako još niste videli kako je izgledalo veliko slavlje navijača i košarkaša Partizana na parketu ''Spiroudoma'', to možete da pogledate OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
1: NAROD vo-dja klub
Wednesday, 11.01.2017
11:43

Will Hatcher - Charleroi Will Understand (Why)

avatar
Partibrejker
Wednesday, 11.01.2017
14:32

Plaj koga je PAOK doveo umesto Hečera sinoc dao 31 poen.Vilson i Cvetković su klasa za Hečera.Ali to nam je što nam je.

avatar
Budimo.ljudi
Wednesday, 11.01.2017
19:04

Hečer je odličan, i razigrava ekipu i poenter je. Istina je da boljih ima sigurno, ali Vilson po meni nije bolji od Hečera. Cvetković je imao svoja ograničenja, ali bih voleo da je ostao. Od Pota je bolji sigurno

avatar
1: NAROD vo-dja klub
Wednesday, 11.01.2017
16:28

Cvetkovic nikako ne moze da bude klasa za Hecera, a i Vilson je vise poenter nego razigravac. Jbg, taj igrac je tri godine mladji od Hecera, sve ima svoje, sasvim je normalno da oni mogu boljeg od nas da dovedu sada.