Top 10 - Zvezda večeri je Rasel Vestbruk

Autor: Nikola Miloradović
sreda 05.04.2017.
13:15
Izvor: Sportske.net

U večeri između utorka i srede viđeno je pregršt sjajnih poteza na parketima širom SAD, a najveći utisak na fanove najjače lige na svetu ostavio je maestralni Rasel Vestbruk.

Beta/AP Photo/Sue Ogrocki
Beta/AP Photo/Sue Ogrocki

Povezane vesti

Na 10. mestu nalazi se lep prodor i polaganje centra Jute Rudija Gobera, dok je odmah ispred njega pas bez gledanja Marka Belinelija ka Robertsonu, za lagano polaganje.

Kevin Lav je poslao pas u stilu najboljih kvoterbeka ka Lebronu Džejmsu koji je akciju završio u svom stilu, efektnim zakucavanjem. "Kralja" se tu nije zaustavio, ukrao je loptu nespretnim košarkašima Orlanda i ponovo zakucao za četiri vezana poena u samo par sekundi.

Sedmo mesto pripalo je dvojcu Vizardsa, Vol je pronašao Bila, koji je efektno zakucao loptu u koš.

Melo Entoni je namestio pršljenove Mirotiću i pogodio daleku trojku za mesto broj šest, dok je peto mesto na listi najboljih poteza pripalo Džonu Volu, koji je zakucao preko daleko višeg Marvina Vilijamsa iz Šarlota.

Sjajan alej-up pas Ronda ka Batleru završio je četvrtom mestu, a Lebron se ponovo našao na listi, sa svojim zverskim zakucavanjem protiv Medžika.

Najlepši potez večeri pripao je Stefu Kariju, koji je u stilu Harlem Gloubtrotersa zavarao odbranu Minesote, a potom pasom iza leđa pronašao Iguodalu, koji lako polaže loptu u koš.

Na čelu liste se ipak našao Rasel Vestbruk, njegov potez nije bio preterano atraktivan, ali je asistencija za Taža Gibsona bila ujedno i njegova deseta na meču, pa je tako kompletirao svoj 41. tripl-dabl ove sezone i izjednačio se na večnoj listi sa legendarnim Oskarom Robertsonom.

Više o duelima odigranim sinoć OVDE, a u nastavku pogledajte 10 najboljih poteza.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Forza Napoli
Wednesday, 05.04.2017
13:47

Hahahahaha nba je cirkus....pogledajte ovo sto je mari uradio,pa to je bre sramota to samo u nba moze da prodje.i jos ga stave na drugo mesto

avatar
Forza Napoli
Wednesday, 05.04.2017
14:01