TOP 10 - Vestrbukovo veče, Porzingis dodavao, lupao rampe

Autor: Nikola Miloradović
utorak 29.03.2016.
11:07
Izvor: Sportske.net

Deset utakmica odigrano je u ponedeljak veče u najboljoj košarkaškoj ligi na svetu.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Povezane vesti

U mini derbiju prethodne noći Klipersi su savladali Seltikse lakše od očekivanog. Pobedu su u Stejpls Centru izvojevali domaći zahvaljujući sjajnoj raspodeli koševa, jer su čak šestorica domaćih upisali dvocifren broj poena.

Jedan od poslednjih mečeva u velikoj karijeri "Crne Mambe" pokvarili su "Džezeri" jer su Brajantu naneli najteži poraz u karijeri savladavši ih sa čak 48 poena razlike. Kobi definitvno ovu sezone neće pamtiti po dobrom.

Najefikasniji meč večeri zasluga je Timbervulsvsa i Sansa, a taj susret dobili domaći iz Minesote rezultatom 121:116 uz sjajne partije Taunsa i Viginsa.

Od naših košarkaša na parket su kročili Marjanović, Jokić i Bjelica ali se nisu proslavili, jer su skupa postigli 6 poena i to podjednako raspoređenih. Ali pored toga Nikola Jokić i Boban Marjanović mogu da se pohvale jako dobrim potezima koje su izveli sinoć, a  njih možete pogledati u detaljnom izveštaju sa sinoćnjih utakmica koji se nalazi - OVDE.

Iako su njihovi potezi bili iznad proseka, podatak da se ne nalaze u deset najlepših vam dovoljno govori šta vas čeka u videu koji možete pogledati u prilogu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke