Top 10 - Ponovo je Vestbruk u centru pažnje

Autor: Nikola Miloradović
subota 08.04.2017.
11:20
Izvor: Sportske.net

Na sinoćnjim mečevima viđeno je pregrš atraktivnih poteza, ali se na vrhu liste najboljih nalazi prosečan pas pleja Oklahome, u nastavku saznajte i zašto.

Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez
Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Povezane vesti

Deseto mesto liste zauzeo je Lebron Džejms, prihvatio je "Kralj" koveterbekovski pas Kevina Lava i lagano loptu zakucao u mrežu protivnika.

Odmah ispred, sjajno zakucavanje Danila Galinarija preko Alekseja Ažinse, dok se na mestu broj osam nalazi sjajan prodor i zakucavanje Grina iz Memfisa.

Sjajan pas Irvinga i efektno zakucavanje Lebrona nalaze se na sedmom mestu, dok je šesto rezervisano za beka Grizlija Vejna Seldena i njegovo zakucavanje preko Vujačića.

Džonatan Simons iz Sparsa je još jednom pokazao da je sjajan atleta, njegovo "double-clutch" zakucavanje protiv Dalasa i pored Nerlensa Noela na petom je mestu.

Atlanta je iznenadila Kavse, predvodio ih je Tim Hardavej mlađi, čije efektno zakucavanje je dospelo na četvrto mesto ove liste.

Na trećem se našao ruki Nagetsa Džamal Marej, tačnije  njegovo sjajno zakucavanje, a i drugo mesto došlo je sa ove utakmice, a na njemu je poster Gerija Herisa na kom se našao centar Pelikansa Dijalo.

Na vrhu liste i ovoga puta magični Rasel Vestbruk, tačnije njegova asistencija ka Oladipu, kojom je obezbedio tripl-dabl u proseku ove sezone, još jedna stvar koja je pre njega za rukom pošla samo legendarnom Oskaru Robertsonu.

OVDE možete pronaći više o sinoć odigranim duelima, a u nastavku pogledajte 10 najboljih poteza.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke