Top 10 - Nestvarna trojka nestvarnog Vestbruka!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 30.03.2017.
10:46
Izvor: Sportske.net

Mnoštvo atraktivnih poteza u večeri između srede i četvrtka, u nastavku pogledajte 10 najboljih.

BETA/AP Photo/Sue Ogrocki
BETA/AP Photo/Sue Ogrocki

Povezane vesti

Siksersi su napravili dobar posao angažovanjem Džastina Andersona iz Dalasa, a on se sa svojim zakucavanjame u porazu od Atlante našao na 10. mestu liste.

Sjajan pas Derozana ka Valnačijunasu i zakucavanja Litvanca našli su se na devetom mesto, dok je odmah ispred njih karakteristično "zversko" zakucavanje Rasela Vestbruka.

Sedmo mesto pripalo je Lamarkusu Oldridžu, koji je kontru završio efektnim zakucavanjem uz faul, dok je na šestom novi centar Maveriksa Nerlens Noel. Najpre je ukrao loptu, a potom je sam istrčao kontru i sve završio efektnim zakucavanjem.

Na mestu broj pet nalazi se sjajna kontra u režiji Karija i Mekgija. Potonji je najpre ukrao loptu, da bi potom zakucao nakon alej-up pasa Stefa Karija.

Čovek koji bi mogao da konkuriše za "šestog igrača" ove sezoen Džejms Džonson, fantastično je zakucao preko Kajla O'Kvina za četvrto mesto liste, dok je na trećem, sjajan "let" i zakucavanje Džejsona Smita iz Vizardsa.

Drugo mesto pripalo je hrvatskom internacionalcu Mariju Hezonji, koji je posterizovao Enesa Kantera.

Čelo liste pripalo je fenomenalnom Raselu Vestbruku, koji je na sedam sekundi pre kraja utakmicu sa Orlandom odveo u produžetke, kako je pogodio nestvarno trojku preko dvojice čuvara, potpuno van balansa i sa nekih devet metara. "Grmljavina" je slavila u dodatnih pet minuta.

OVDE možete pronaći izveštaj o sinoćnjim duelima, a u nastavku pogledajte 10 najatraktivnijih poteza.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke