Top 10 - Mekonel preko Mela za pobedu Siksersa!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 12.01.2017.
10:14
Izvor: Sportske.net

U večeri između 11. i 12. januara, odigrano je šest mečeva u NBA ligi, u prilogu pogledajte najbolje poteze sa tih duela.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

El Ej Klipersi su upisali novu pobedu, ovoga puta pred Polom i družinom oružje su položili košarkaši Orlando Medžika.

Oklahnoma je dobila Memfis, Vestbruk je upisao novi tripl-dabl i tako izjednačio svoj učinak u toj kategorili iz minule sezone.

Bjelicini "Vukovi" su nadigrali jedno od najprijatnijih iznenađenja lige, Hjuston Roketse, kako su ih na svom terenu savladali predvođeni sjajanim Taunsom.

Boston je bio bolji od prestoničkoj Vizardsa, u revolveraškom okršaju Ajzee Tomasa i Bredlija Bila, dok su Kavsi doživeli drugi vezani poraz, Lebron i ekipa su izgubili na gostovanju Trejl Blejzersima, još jednom sjajan Si Džej Mekolum u postavi tima iz Portlanda.

Siksersi su upisali 11. pobedu ovo sezone, na svom terenu su savladali Njujork Nikse, a koš za pobedu, ujedno i potez večeri, postigao je plej tima iz Filadelfije Ti Džej Mekonel.

U nastavku pogledajte 10 najboljih poteza sa sinoćnjih duela, a OVDE možete pronaći detaljan izveštaj.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Thursday, 12.01.2017
12:09

Drugo je najbolje daleko. Takav potez se ne vidja cesto na NBA terenima vise, a pre 10-tak godina je bio u svcakom top 10. Sve manje i manje pokusavaju lepe poteze i idu na sigurice.