TOP 10 - Irving sakrio loptu, Mirza "pokidao" obruč

Autor: Nikola Miloradović
utorak 12.04.2016.
10:56
Izvor: Sportske.net

Dva dana pred kraj regularnong dela sezone na programu najkvalitetnije košarkaške lige na svetu odigrano je devet susreta.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Povezane vesti

Kako je plej-of slika uglavnom već formirana, veći deo mečeva nije imao preveliki takmičarski značaj.

Od onih mečeva koji su "se važili" izdvaja se pobeda Hjuston Roketsa u Minesoti kojom se ekipa Džejmsa Hardena, zahvaljujući porazu direktnog konkurenta u borbi za mesto broj osam na Zapadu, Juta Džezera, popela na poslednje mesto koje vodi u doigravanje.

Kobi Brajant se oprostio od publike u Oklahomi, a u svom poslednjem meču protiv franšize koja je svojevremeno odsedala u Sijetlu, "Crna Mamba" je zabeležila 13 poena za nešto manje od 19 minuta na terenu.

Šarlot i Boston su se u "TD Gardenu" sastali u borbi za domaći teren u doigravanju, a pobedu je izvojevala gostujuća ekipa zahvaljujući sjajnoj partiji Džeremija Lina, koji je zabeležio 25 poena.

Čikago Bulsi su odneli "pirovu" pobedu iz Nju Orleansa u najefikasnijem meču večeri, rezultatom 121:116.

Što se tiče naših momaka, Nemanja Bjelica je još jednom kročio na parket i u porazu njegovih Timbervulvsa od Roketsa zabeležio novi dabl dabl učinak sa 11 poena i 14 uhvaćenih lopti, a nešto više o tom susretu i ostalim mečevi koji su se odigrali prethodne večeri pogledajte u detaljnom izveštaju koji se nalazi - OVDE!

Atrakcije naravno nisu izostale, a 10 najboljih pogledajte u prilogu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 13.04.2016
10:43

A ovaj Hikson na 7. mestu iskoračao do zakucavanja, strašno. NBA se pretvorio u cirkus. Ili postoje pravila ili ih nema, odlučite se.