Top 10 - Džonsonovo polaganje koje slavi Florida na čelu liste

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 09.04.2017.
11:05
Izvor: Sportske.net

Pregršt sjajnih poteza i sinoć je viđeno na NBA terenima, ovo su 10 najboljih.

Beta/AP Photo/Pablo Martinez Monsivais
Beta/AP Photo/Pablo Martinez Monsivais

Povezane vesti

Sjajan pas Šarića i efektno zakucavanje Rašana Holmsa nalazi se na 10. mestu, dok deveto pripada Delavedovi, sjajan pas Australijanca ka Monrou za lako polaganje.

Deandre Džordan je na poster stavio Kavaja Lenarda, što je bilo dovoljno za osmo mesto, a na sedmom se nalazi sjajan pas preko celog terena Gortata ka Volu, koji plej Vizardsa atraktivnim zakucavanjem pretvara u poene.

Rašan Holms je ponovo na listi, njegova rampa nad Midltonom iz Milvokija završila je na sedmom mestu, odmah ispred tog poteza sjajno zakucavanje na drugi obruč Durenta, koji se u velikom stilu vratio na teren posle povrede.ž

Mesto broj četiri rezervisano je za Džonatana Simonsa iz Sparsa, koji je sav bes koji je krio u sebi ostavio na obruču.

Čovek na koga pik ima Šekil O'Nil, Džaval Mekgi, našao se na trećem mestu sa sjajnim zakucavanjem iz ofanzivnog skoka, dok drugo mesto pripada Džonu Volu, koji je fantastično ispratio Džoša Ričardsona u kontri i zaustavio ga blokadom.

Na čelu liste Džejms Džonson iz Majamija, koji je poenima u poslednjim sekundama, nakon lepog rolinga, doneo pobedu "Vrelini" u prestonici i podgrejao nade o plasmanu ekipe Erika Spolstre u plej-of.

OVDE pronađite izveštaj sa sinoćnjih duela.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke