Top 10 - DeRozan očekivano na čelu, "Obrva" posterizovao "Ratnike"!

Autor: Nikola Miloradović
subota 29.10.2016.
18:45
Izvor: Sportske.net

Odigrano je osam utakmica u večeri između petka i subote, viđeno je pregršt fenomenalnih poteza na parketima širom SAD.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Golden Stejt se oporavio od ubedljivog poraza koji im je na startu naneo San Antonio, savladali su Pelikanse, mada je bilo tesno, jer za Entonija Dejvisa nisu imali rešenja.

Juta je nadigrala mlađane Lejkerse, sjajan je još jednom bio Džordž Hil, dok je Hjuston slavio u teksaškom derbiju protiv Dalasa, najbolji je po očekivanju bio Džejms Harden, a istakao se i Ariza.

Oklahoma je na jedvite jade došla do trijumfa protiv Finiksa. Gubili su tokom većeg dela susreta, a onda se probudio Rasel Vestbruk i Sansima nije bilo spasa. Tanderi su slavili nakon produžetka.

Majami je poražen od Šarlota koji je vezao drugi trijumf na startu, dok je Bruklin iznenadio Pejserse i na krilima Lina i Bruka Lopeza izvojevao trijmf protiv favorizovanog rivala.

Detroit je pregazio Orlando, Bobi Marjanović je imao malu rolu, dok je u derbiju Istoka Klivlend nadigrao Toronto Reptorse.

Više o sinoć odigranim duelima OVDE, a u nastavku pogledajte deset najboljih poteza koji su obeležili mečeve odigrane u noći između petka i subote.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke