Tompson: "Fokus na Zvezdinom pik en' rolu"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.12.2015.
18:21
Izvor: Sportske.net

Krilni košarkaš minhenskog Bajerna Dion Tompson otkrio je na čemu je ekipa posebno radila pred gostovanje Zvezdi i priznao da bi taj detalj mogao da odluči pobednika.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši minhenskog Bajerna doputovali su u Beograd na odlučujuću utakmicu grupne faze Evrolige koja ih u petak očekuje u hali "Pionir".

Ekipa Svetislava Pešića će u direktnom duelu sa Crvenom zvezdom Telekom odlučivati o plasmanu u TOP 16 fazu, a krilni košarkaš Bajerna Dion Tompson rekao je da ekipa spremna dočekuje najvažniji meč prvog dela sezone.

"U potpunosti smo svesni značaja predstojeće utakmice. Moramo da budemo maksimalno fokusirani. Kompletan tim Crvene zvezde Telekom ume da odigra sjajno ukoliko mu se to dozvoli što znači da ćemo odbranom morati da ih izbacimo iz ritma" rekao je Tompson.

Prvi međusobni susret dva tima u Minhenu dobio je šampion Srbije rezultatom 90:79, a Dion Topmson ističe da će 'pik en' rol' igra imati esencijalni značaj za tok sutrašnjeg meča.

"U prvom susretu odlično su nas napali 'pik en' rol-om', što znači da ćemo morati da odradimo perfektan posao u odbrani. 'Pik en' rol' situacije će imati esencijalni značaj za ishod utakmice" zaključio je Tompson.

Utakmica 10. kola grupne faze Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Bajerna igra se u petak od 19 časova u hali "Pionir".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke